Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák egy kissé furcsább...

Kismamák egy kissé furcsább kérdéssel jövök.Nálam van egy olyan dolog, hogy csak otthon ülök le a wc-ülőkére, munkahelyen vagy idegen helyeken megy a guggolós föléhajolás (pisiléskor). Gondolkoztam, hogy a későbbiekben hogyan lesz majd.Tippek ?

Figyelt kérdés

2022. máj. 20. 13:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nálunk a munkahelyen viszonylag sokan vagyunk és sajnos csak egy mellékhelyiség van, a kollegák többnyire férfiak akik nincsenek nagyon tekintettel a használatára.

A fertőtlenítős kendő az hasonlít a rendes nedves törlőkendőre vagy ezt inkább gyógyszertárban lehetne találni ?

2022. máj. 20. 15:06
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Drogériában vagy még akár élelmiszerboltban is lehet kapni.
2022. máj. 20. 16:39
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
De olvasd el, hogy antibakteriális-e, mert valamelyik megtévesztő, hogy rá van írva, hogy "higiénikus", és semmi fertőtlenítő nincs benne.
2022. máj. 20. 16:45
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Például a Sanytol kendője baktericid, virucid és gomba ölő is, míg a Domestosra csak baktérium van írva.
2022. máj. 20. 16:47
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Én a Lidl saját márkás W5-ös kendőjét használom évek óta ilyen célra. Egyszer összehasonlítottam, ugyanazt tudja kb. mint a domestos kendő, csak nagyobb kiszerelés jutányosabb áron.

A kórházba is azt vittem egy csomaggal, előtte várandósan is. Sosem volt gond, pedig én az a típus vagyok, aki csak ránéz egy nyilvános wc-re és már elkap valamit.

Ha biztosra akarsz menni, akkor lehet kapni egyesével csomagolt, alkohol fertőtlenítő kendőket, vagy ezekszerint a Sanytol kendő is komplexebb lehet akár.

Bár én hisztis vagyok ilyen szempontból, mert felőlem bármilyen fertőtlenítőben úszhat mondjuk egy autópálya pihenő budija, inkább bepisilek, minthogy ráüljek. :)

2022. máj. 20. 18:30
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Sanytol kendő, és papír ülőke.
2022. máj. 20. 23:14
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddig érkezett válaszokat.
2022. máj. 23. 10:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!