Valójában miért fontos és jó egy a bölcsi egy kisgyereknek?
Mostanság már elég sokan beadják a 2-2,5 éves kisgyereket a bölcsibe, mert az anyuka visszamegy dolgozni.
Általában ezen kívül még miért adják be?
Nem szeretnek annyi időn keresztül otthon lenni?
Az én kisfiam 2,5 éves, nem jár bölcsibe, mert itthon vagyok az újszülött testvérével, és így nem veszik be, de szívesen beadnám amúgy napi pár órára, mert azt látom kb. 2 éves kora óta, hogy én már nem vagyok neki elég társaság.
Imád gyerekek között lenni, pedig nyilván nem úgy játszanak még együtt, mint a nagyobbak, de akkor is, szaladgálnak, táncolnak, motoroznak együtt, nagyon élvezi. Velem sokszor unatkozik, úgy érzem, pedig foglalkozom vele, de na, nem tudok úgy játszani, mint egy gyerek, mert számomra unalmas ugyanaz a játék még szaladgálás mindennap.
Szerintem az enyém élvezné.
Az ennyi idős gyereknek nem kell a másik gyerek társasága. Nem játszanak még ők együtt, csak egymás mellett. Az más kérdés, ha unatkozik a gyerek otthon, el lehet vinni játszótérre, sétálni stb. Amiatt soha nem adnám be a gyerekem, mert szegényke unatkozik otthon. Amiatt már inkább, mert nem elég a GYES a megélhetéshez.
Az is igaz, hogy van olyan anyuka, aki örül az ingyen gyermekmegőrzőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!