Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Mennyi idős kortól tudom...

Mennyi idős kortól tudom bölcsibe adni a fiam? Milyen hatással lesz rá? Ti beadnátok?

Figyelt kérdés
Az apja elhagyott minket. Nekem nem jár semmi sajnos, mert nem volt munkaviszonyom. Haza kell költöznünk a szüleimhez mert nem tudom fizetni az albérletet. Most 3 hónapos nem tudom mitévő legyek.
2023. jún. 10. 15:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
49%

Na ezért nem kell csupasz fenékre meg más pénzére szülni kérdező, és akkor nem a baba bánná.

Az meg a minimum hogy ha már a szülei házába költözött vissza gyerekestől, akkor az első adandó alkalommal munkába áll és kifizeti nekik az ő és a gyerek költségét.

2023. aug. 5. 16:03
 12/13 A kérdező kommentje:

#11 Egyáltalán nem csupasz seggre szültem. Igen hibáztam mert nem vártam meg míg lesz saját házam teszem hozzá a mai árak mellett kevesek tudnak venni... Illetve nem néztem utána mikor kapok gyedet. Annak ellenére hogy több mint 2 évet dolgoztam szinte éjjel nappal egy étteremben szülés előtt folyamatosan alkalmi bejelentés miatt nem kaptam gyedet!

Amúgy köszönöm a válaszokat a szüleim eltartanak minket amíg a kicsim egy éves nem lesz. Persze már bölcsiben jeleztem hogy be szeretném íratni ha betölti.

2023. aug. 7. 13:35
 13/13 anonim ***** válasza:
66%
12es, hát ez pedig a te hibád...de a kérdésben azt írtad nem volt munkaviszonyod..most meg hogy alkalmi bejelentés..nem értem.
2023. aug. 7. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!