Mennyi idős kortól tudom bölcsibe adni a fiam? Milyen hatással lesz rá? Ti beadnátok?
Na ezért nem kell csupasz fenékre meg más pénzére szülni kérdező, és akkor nem a baba bánná.
Az meg a minimum hogy ha már a szülei házába költözött vissza gyerekestől, akkor az első adandó alkalommal munkába áll és kifizeti nekik az ő és a gyerek költségét.
#11 Egyáltalán nem csupasz seggre szültem. Igen hibáztam mert nem vártam meg míg lesz saját házam teszem hozzá a mai árak mellett kevesek tudnak venni... Illetve nem néztem utána mikor kapok gyedet. Annak ellenére hogy több mint 2 évet dolgoztam szinte éjjel nappal egy étteremben szülés előtt folyamatosan alkalmi bejelentés miatt nem kaptam gyedet!
Amúgy köszönöm a válaszokat a szüleim eltartanak minket amíg a kicsim egy éves nem lesz. Persze már bölcsiben jeleztem hogy be szeretném íratni ha betölti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!