Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Mennyi idős kortól tudom...

Mennyi idős kortól tudom bölcsibe adni a fiam? Milyen hatással lesz rá? Ti beadnátok?

Figyelt kérdés
Az apja elhagyott minket. Nekem nem jár semmi sajnos, mert nem volt munkaviszonyom. Haza kell költöznünk a szüleimhez mert nem tudom fizetni az albérletet. Most 3 hónapos nem tudom mitévő legyek.
2023. jún. 10. 15:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem, 21 hetes kortól fogad gyereket a bölcsi. Ilyen picinek nyilván nem a legideálisabb, de ha egyszer nincs más opció, akkor muszáj és kész.
2023. jún. 10. 15:52
 2/13 anonim ***** válasza:
70%
20. héttől. Semmi baja nem lesz. Sok nyugati országban sokkal korábban kerülnek a gyerekek intézménybe, semmi bajuk nincs.
2023. jún. 10. 15:53
 3/13 anonim ***** válasza:
66%
20 hetes kortól, semmi baja sem lesz
2023. jún. 10. 15:56
 4/13 anonim ***** válasza:
54%

Jól fejlődik majd,a bölcsi jó hatással van rájuk

Mondjuk ilyen pici gyereket nem ismerek aki bölcsis volt

2023. jún. 10. 16:09
 5/13 anonim ***** válasza:
65%

Anyukadek nem tudnak segiteni mondjuk 1 eves koraig hogy minel tobbet lehess vele egyutt? Ha mar ott laktok enni biztos ad gyest te is kapsz. Nemcsak a baba a fontos a te lelkednek is jot tenne egy kis

Pihenes anyukadnal

2023. jún. 10. 16:34
 6/13 anonim ***** válasza:
77%
Mondjuk ilyen esetben az én szüleim se zavarnának vissza dolgozni... Jobb annak a babának az anyjával, legalább 7-8 hónapos koráig.
2023. jún. 10. 17:45
 7/13 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ez bölcsifüggő. Ahova a lányom járt, ott csak akkora babákat fogadtak, aki már tud járni. De más bölcsibe már kisebb korban is be lehet adni.
2023. jún. 10. 18:06
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

20 hetes kortól, de a bölcsinek kell legyen tejkönyhája, ami nem sok bölcsiben van így kb 1 évesen szokták bevenni.

Gyes+családi + gyerektartás nem sok de valami.

2023. jún. 10. 19:39
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam 5,5-6 hónapos kora óta bölcsis Pesten, 2 éves múlt, eddig úgy tűnik nincs semmi traumája. A bolcsiben mindig jól érzi magát, otthon anyásabb, vannak napok amikor nem lehet letenni. Én fokozatosan szoktattam be, először 2-3 napot járt majd 4-et már heti 5 napot és mellette 8 órában dolgozom.
2023. jún. 10. 22:58
 10/13 anonim ***** válasza:

Az elején csak par orara hagyjad az első 2 honapban es lassú fokozattal szokjon be. Ne siettesd a beszolatast de kezd el . Addig szopizzon minél tobbet ha van tej, utanna is fokozatosan lehet.

Nem lesz trauma ha megvan a fokozatosság

2023. jún. 13. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!