Őszintén: van olyan, aki a bölcsibe adással akarja elkerülni a dackorszak nehéznapjait?
Nyilván több okból kifolyólag adják bölcsödébe a gyereket (kell a pénz anyának, a gyereknek a közösség, nem akarnak kiesni ennyi időre az anyukák munkából, unatkoznak az anyukák otthon).
Van olyan aki beiismeri, hogy részben azért adta bölcsibe, hogy ne otthon tomboljon állandóan?
Imadtok ítélkezni 1es, 3as hogy tud ennyi boszi anya lenni itt?
En nem értem, hogy lehet ennyire sok torzult agyu ebben az országban?
Egyfolytában es foleg a gyermeknevelés kategóriában az anyukáj egyfolytában kikezdenek masokat.
Hogy ilyen olyan.
Kérdező nincs jobb dolgod ugye mint pletyózni, felteszel kerdest hogy jol kibeszeld a másikat.
F.ngod sincs hogy más anyuka mivel kuzd. Attól te nem vagy jobb anya hiaba képzeld magad annak.
Sztem azert van annyi boszi stílusú nő mert volt abortusza es ez vmikepp kihat rá.
Es akkor tudatalatt mást pletyóz. Ennyire viszi az esze.
Senni
21: Micsoda?😀 Most komolyan neked az jött le, hogy a nagykönyv szerint nevelgetem a példásan, kivételesen jól viselkedő gyerekem és lenézve másokat osztom az észt, hogy k*rvajóanyának érezhessem magam? Vagy magadból indulsz ki vagy én írtam nagyon félreérthetően. Nem tudhatom mások körülményeit és le is írtam, hogy sok oka lehet a bölcsibe adásnak. Aki a legjobban ítélkezik az pont te vagy. "Boszi". Szerinted az abortuszon átesett nők komplexusának kivetülése sok kérdés.
Elmondom mi van: van egy sokszor kegyetlenül viselkedő dackoszakos gyerekem, akit nem adtam bölcsödébe, mivel 1,5 éves koráig egyetemre jártam mellette úgy éreztem ezt az időt be kell pótolnunk, mert a napom negyede tanulásra ment el szegény mellett. Minden napom 0-24-es vértizzadás. Elég sok "Hogyan rontottam el?" kérdést tettem már fel itt a gyereknevelés kategóriában. A szobatisztaság már viszonylag játszik nálunk, de jó ideje húzódik. Az egyik rokonom meg pont dicsekedett vele, hogy milyen cuki bölcsinénik vannak, pár nap alatt szobatisztasággá varázsolták neki a gyereket. Na itt fogalmazódott meg bennem a kérdés, hogy mi van, ha valaki tisztában van azzal, hogy a bölcsinénik mekkora terhet vesznek le az anyákról akár egy dackorszakban és van pl egy nagyobb gyereke, akit nem adott be bölcsibe, nagyon nehéz volt vele otthon, majd a kicsit beadta, hogy "majd ott megnevelik". És amikor egy nap 4x vert fejbe a gyerekem és egy utolsó zoknifelvétel is 40 perces cirkuszt, majd utána hajszárítást igényel, akkor -ítéljetek el, nem érdekel-, de igenis megfordult a fejemben, hogyha lenne tesója lehet 2 éves korától a bölcsiben fegyelmezettebb lenne, mert az első gyereknél lehet itt rontottam el. Ja és a kistesó már egyszer úton volt, de meg kellett szakítani a terhességet élettel összeegyeztethetetlen születése rendellenesség miatt sajnos. Most akkor szerinted 21-es, ettől sérült a lelkem és azért írok ki ilyen kérdést? Hm? Most akkor te rúgsz belém. Akkor ki is a boszi igazából?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!