Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Őszintén: van olyan, aki a...

Őszintén: van olyan, aki a bölcsibe adással akarja elkerülni a dackorszak nehéznapjait?

Figyelt kérdés

Nyilván több okból kifolyólag adják bölcsödébe a gyereket (kell a pénz anyának, a gyereknek a közösség, nem akarnak kiesni ennyi időre az anyukák munkából, unatkoznak az anyukák otthon).

Van olyan aki beiismeri, hogy részben azért adta bölcsibe, hogy ne otthon tomboljon állandóan?

2023. ápr. 29. 14:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
62%
A sógornőmék ilyenek, két gyerek van. A legkisebb még két éves sem volt, és bevágták oda, anyuka közben otthon van, nem dolgozik (pénzes bölcsibe felvették nyilván). Mivel a nagyobbat is a bölcsi rakta rendbe, azt remélték, hogy a kisebbiken is segít majd. A sógornőm képtelen következetesen nevelni, az egész napjuk egy katyvasz volt. Mióta a kisebb bölcsibe jár, érdekes módon tud az asztalnál enni és délután aludni is, sokkal kiegyensúlyozottabb, főleg, ha az anyja nincs ott. Hogy minek kellett így a gyerek, azt nem tudom.
2023. ápr. 29. 17:02
 12/26 anonim ***** válasza:
81%
Sógornőm. Ő ezt fel is vállalja. Tisztelem érte, hogy felvállalja és nem tetteti, hogy most jól jön neki ez a mentális jóllétének.
2023. ápr. 29. 18:31
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, az én gyerekem még nem tart ott. Egy éves múlt, nekem viszont NAGYON hiányzik a munkám. Rengeteget érdeklődök ismerősöktől, barátoktól kinél hogy alakul a bölcsis élet, mert szeretnék a GYED lejártával visszamenni dolgozni. Eddig mindenki kivétel nélkül azt mondta, hogy sokkal jobban küzdenek vele, mint korábban. Valaki azt mondja azért, mert nem foglalkoznak annyit és úgy vele, ahogy kéne, más meg azt mondja azért, mert a bölcsiben viselkedni kell, így a tombolást hazaviszi a gyerek. Sok mindent tanulnak a bölcsiben, de pl. a legjobb barátnőm éppen a héten panaszkodott, hogy nem fejlődnek a szobatisztaságban, mert a bölcsi nem partner, könnyebb ráadni a pelust. És minden hétre jut valami ilyen téma...
2023. ápr. 29. 22:04
 14/26 anonim ***** válasza:
Nálunk is van 1-2 ilyen gyerek anya hétvégén dolgozik, de a gyerek minden nap bent van, még ha nincs is túl jól.
2023. ápr. 29. 23:20
 15/26 anonim ***** válasza:
27%
Logikátlan szerintem a kérdést. Nálunk pont hogy dacosabb lett, de hát a pénz nagy úr, muszáj volt visszamennem. Nagyon hiányzok neki, otthon tombol. Arról nem is beszélek hogy topikus kis faszi és rettenetesen visel minden betegséget márpedig 2-3 hetente beteg. Na akkor se éjjelem se nappalom.
2023. ápr. 30. 06:11
 16/26 anonim ***** válasza:
79%
14 vagyok oké hogy dacosabb lett de ha 7,30tól 16 ig bent van neki csak 3-4 óra marad nem az egész nap
2023. ápr. 30. 09:20
 17/26 anonim ***** válasza:
10%
Nem tudom te melyik univerzumban élsz de az én gyerekem nem alszik el este 8 kor... jobb esetben 11 a legjobb esetben!
2023. ápr. 30. 10:21
 18/26 anonim ***** válasza:
85%

17, akkor valamit szarul csinálsz ;)

Ha nem lenne bölcsiben, akkor pl: tudnád szabályozni a délutáni alvását és akkor nem kuruttyolna 11-ig.

Egy reggel 6-kor ébredő, délután nem alvó gyerek nincs fent 11-ig.

2023. ápr. 30. 10:37
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
Térjünk erre vissza ha lesz egy gyereked. Vagy esetleg olyan gyereked aki nem szeret aludni.
2023. ápr. 30. 11:52
 20/26 anonim ***** válasza:

14 vagyok

Otthon is van 1 4 évesem.

8 kor ágyba van, és 9 ig mesélek kb utána ha nem aludt nappal kb mire kijövök alszik

Ha aludt akkor néha ki ki kiabál valamit de 10 ig elalszik.

2023. ápr. 30. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!