Szabad a saját bölcsődei csoportomból bébiszitterkedést vállalnom saját gyermek családjánál?
Nemrég kért fel egy édesanya a csoportomból, ami nagyon jól esett és őszintén szólva, szívesen is vállalnám. Viszont felmerült bennem, hogy ez mennyire etikus? Illetve ha ez rendben van, ti mennyit kérnétek el óránként a mai gazdasági helyzetben?
Van egy óvópedagógus diplomám, kisgyermeknevelő okj-m, 3 évet dolgoztam óvodában és 1 éve dolgozom egy bölcsődében. (Ha esetleg számít az órabérhez.)
11:
Hogy adozzon ha nincs vállalkozása!
Nem logikus számodra?
2.akár biciklivel is szallithatja -ez részletkérdés
3logikus hogy nem főzicskezni megy, hisz nem bejárónő!
4.ebedelni a bolcsibe szoktak, nyilván othon is kaphat vmit ha épp szükséges
5.minek vegyek kaját, az az anya dolga gondoskodni mit egyen a gyereke
6.nem hétvégi munka kérdéseként merült fel a kérdés, hétköznaprol van szó!
Tehat kb ezek a valaszok, hisz ha másképp lenne a kérdező irta volna!
12.:
- Pl.: Adószámos magánszemély.
- Biciklivel...ja...30-50km.-et?
- Oké, de mit eszik a gyerek?
- És ha nekem hétvégére IS kell?
Ennyi erővel felveszek egy számlás, bébisintér kiscsajt, aki/cége, ad számát, megmelegít valami konzervet, tud vezetni, és hétvégén is ráér.
"Egy tanár is korrepetálhatja a tanítványát."
Az iskolaban, a hivatalos korrepetáló órákon, ingyen simán. Iskolán kívül, pénzért nem igen.
Szoktam hívni 1 nőt 2 kisfiamhoz. Semmi dolga velük igzából. 3600/óráért jön. A múltkor 3.5 óráért kifizettem neki 13.600 forintot. Én egész nap keresek ennyit óvónőként 25 gyerek mellett ebből 10 problémás, és nem csak annyi a dolgom, hogy ülök a szőnyegen. Így hát miután emésztettem magam egész nap, másnap felhívtam, hogy nekem ez az összeg mégsem fog beleférni, ha mond kevesebbet akkor átgondolom, de az, hogy havonta 1x 2x szeretnék néhány órára elmenni gyerekek nélkül, és a baby sitter többe kerül, inkább akkor keresek mást. Amúgy neki nincs végzettsége sem, és gyanúsan sok minden el is tűnt a házból mikor itt volt, úghogy annyira nem bánom ha többet nem látom.
Én 2500 ftot kérnék el max 1 óráért. Lehet, hogy saját magam ellensége vagyok nem tudom, de ahogy nekem is, annak a másiknak is ugyanannyiba kerülnek a boltban a dolgok, nem lenne szándékomban jól lehúzni.
Ezt is lehet lepontozni!
Direkt rákérdeztem ma. Itt felénk (Bp. Buda.) egy lány, aki a kolléganőimhez jár, 5000 ft./óra. Bébiszitter tanfolyam + gyermekápoló végzettség. Ő kaját is készít a gyereknek, kocsival szállítja pl.: edzésre, éjszakát, hétvégét is vállal, számlát ad, és kérésre kamerát is berak, amit a szülő nézhet a mobilján. Beteg/sérült gyermeket is elvállal. 5000-ért. Számlával.
2840-ig tele a naptára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!