Hány éves koráig félt a saját szobájában este a gyereked és mi volt az oka?
Figyelt kérdés
2023. febr. 16. 22:18
1/6 babyboom567 válasza:
40 éves koromig (a gyerekem születéséig)féltem a sötétben,azért most sem én vagyok a legbátrabb ha sötét helyről van szó.De már nem alszom lámpa fénynél.
2/6 anonim válasza:
Én gyerekkoromban is féltem és most is félek a sötétben, évekig aludtam teljes villanyfénynél, mostanában már csak a szomszéd helyiségben ég.
Nem tudom, hogy gyerekkoromban mitől alakult ki a félelem.
3/6 babyboom567 válasza:
Pacsi 2-es válaszoló!Akkor nem csak én vagyok ilyen csodabogár:-)
4/6 anonim válasza:
Én rengeteg ideig fej takaró nélkül nem tudtam aludni . Aztán, hogy ne tekeredjen rám, egy baldahin szeru dolgot kaptam, azzal megnyugodtam :) aztán nagyon sokáig féltem a sötétben. Mikor elkoltoztem otthonról és egyedül laktam, elmúlt, aztán mióta párommal elek, megint nem merek kimenni a mosdóba, csak, ha fel kapcsolom a lámpát az előszobában . Szóval ez ilyen nehezen kinőhető dolog. Én kiskoromban sok alakot láttam, és azóta sok paralizisem is volt, így szerintem nem is fog elmúlni. Annyit remélek, ha gyerekem lesz, tudom azt mutatni, hogy én nem felek :D
5/6 anonim válasza:
Én kis koromban 4-5 éves koromtól kezdtem félni és azt kell hogy mondjam ez azóta is kitart. Az ágyban biztonságban érzem magam, de mondjuk a házban nem szeretek sötétben mászkálni, ki meg végképp nem mennék. Nekem pl. borzasztó élmény lenne elsétálni az udvar végéig a vak sötétben, meg vissza, olyannyira, hogy szerintem simán elsírnám magam így 30 pluszosan is. A férjem csak röhög rajtam, tök nem érti. Mondjuk én sem.
A kislányom még pici, simán alszik a szobájában, sosem mondta még, hogy félne.
6/6 anonim válasza:
Én gyerekkoromba féltem nagyon kb hatodikos koromig, szólt halkan a rádió és a folyosón égett a villany, hogy eltudjak aludni. De azóta jó sokat változtam. Konkrétan ég és föld. Most nyáron haverommal este bementünk egy nagyon nagy elhagyatott épület komplexumba. Szembe néztem a félelmemmel. Érdekes élmény volt, de nem volt semmi gond. Viszont kifelé menet haver bele esett egy méteres gödörbe 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!