Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Mit kezdjek a bölcsis gondozón...

Mit kezdjek a bölcsis gondozónővel ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Az egyik gondozónővel volt egy kisebb összetűzésem. Úgy akarta a gyerekemet bevonni a közös játékba, hogy elvette tőle a rongyikáját. Ettől a gyerek teljesen kikészült, még bölcsibe sem akart menni.

Beszéltem a vezetővel, megszüntették ezt a dolgot, de a gondozónő undok velem. A gyereket rendszeresen pisi pelussal adja át nekem, volt, hogy a nadrágja is át volt ázva. Mást se hallok tőle, csak azt, hogy a gyerekem nem bevonható a játékba - a másik gondozónő szerint viszont van, amikor részt vesz, van, amikor nem.

Nekem semmit sem mond arról, hogy a gyerek napja hogyan telt, evett, nem evett, stb. A többi gondozó részletesen elmeséli, hogy telt a napja, evett, ivott-e, volt-e kaki.

Ma este a gyerekem azt kérdezte, át mehet-e másik csoportba. Úgy tűnik nekem, hogy fél a gondozónőtől.

Én azt gondolom, hogy nem bántja, de valószínűleg másképp bánik vele, mint a többi gyerekkel. Illetve a gyerekem félénk, szorongós típus, ez a gondozónő meg egy nagydarab, harsány nő.

Te mit tennél ebben a helyzetben?

2023. márc. 9. 21:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Egyértelmű számomra hogy nem kuncsorognák a gyermeknevelonek hogy szepen banjon a gyermekemmel.

Aki agybajos azt nem tudod megjavítani.

Mennék a vezetőhöz:

Megkérnem hogy mindenkepp tegyek at a masik , vagy egy masik csoportba.

Valszeg megoldható.

Mond el mi a szitu es nem latsz javulást

Ha mégsem lehetséges akkor válasz:

A gyermeked nyomoritod - szó szerint - azzal a boszorkánnyal, vagy

felmondasz és othon csinalsz ezt-azt hogy olcsóbban kijojjetek anyagilag.

Van mikor valasztani kell,de nem kívánom senkinek! :

A gyereked egészsége vagy a pénz!

Rajtad áll

Kívánom hogy a legjobb döntést tud meghozni !

2023. márc. 14. 08:59
 22/25 anonim ***** válasza:

Ha az " első körön túl vagyok , próbáltam beszélni de elutasító volt"

Akkor mégis meddig próbálkozzon es kapjon elutasítást ?

Ez nem megalázó szerintetek?

Egyértelmű a válasz, leirtam fennebb

2023. márc. 14. 09:04
 23/25 anonim ***** válasza:
0%

Meg egy másik lehetséges opció:

Nálunk kell néha vinni tízóraira kekszet, ezt azt a gyerekeknek.

Vagy papirzsepit, nedves törlőkendőt.

Viszel reggel vmi tizoraira, vagy papirzsepit amit lehet, es teszel a szatyorba a gondozónőnek vmi finom doboz csokit (Raffaello vagy amit gondolsz)

Kis figyelmesség is sokat segíthet, ha tényleg nemnagyon van más lehetőség.

2023. márc. 14. 09:18
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Majd még nyalizzon meg alázkodjon meg neki nem?!

Kedveskedés az, ha pedagógus napra, vagy karácsony előtt visz valami jelképes köszönöm ajándékot (csoki, kávé)

A csekkjeit ne fizesse be, azért hogy normálisan végezze a munkáját?

Azért a lófacnak is van vége!

2023. márc. 14. 10:20
 25/25 anonim ***** válasza:

Hány éves a gyereked?

Nem is jó ha nála van valami játék amit otthonról visz, egész nap csak azzal van el akkor és másba nem vonható be. Nyilván elveszi tőle... Nem lehet mindent a gyerekre hagyni. Valószínű azért bunkó veled mert mertél neki szólni, nem hiszem hogy változna, ha meg fentebb viszed a dolgot még jobban másképp fog viselkedni a gyerekeddel is meg veled is.

2023. márc. 16. 01:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!