Bölcsibe mit vittetek a gondozóknak utolsó napon?
6!
Kapaszkodj: csecsemő gondozó-kisgyermek nevelő a hivatalos vegzettseguk, a beosztású pedig bölcsődei gondozono. A hozzászolasod eszméletlen hasznos volt.
Egyébként én is csecsemő-és kisgyermeknevelő vagyok, 3 évig jártam főiskolára, államvizsgáztam, diplomát szereztem. Mindenki gondozónőnek hív minket 😌
A kérdést pedig azért tettem fel még mielőtt valaki letámad, mert mi nem szoktunk semmit se kapni magánbölcsibe. És én mindenképp akartam valamivel kedveskedni, mert nekünk is jól esne.
A hasznos válaszokat köszönöm :)
Ha valakit érdekelne a későbbiekben a téma a vezetőnek egy ajándékcsomagot készítettem (kávé, tea, gyümölcslé+kancsó, szép dobozos keksz, bon-bon). A helyettesnek egy Stühmer bon-bon és egy szál virág. A csoportba a 2 gondozónőnek bon-bon és rossmanos utalvány, a dajkának és a másik két kisgyermeknevelőnek bon-bon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!