Rossz anya vagyok, ha bölcsibe adnám,holott én itthon vagyok?
Oké kérdező, elképzelem ahogy a 30 pár ezer gyesből amit a gyerek 2 éves kora után kapsz fizeted a rezsi, és a gyerek költségeinek a felét és a saját dolgaidat (kaja, ruha, gyógyszer, tanfolyam)
Ha ez így van te varázsló vagy:-D
54-es na látod innen látszik,hogy nem egy szinten vagyunk 😅 a te szinteden 2 év után csak a gyes van, a csupasz popó,meg a férj aki eltart.
Másnak meg saját ingatlan,meg befektetések,meg megtakarítások.
Nyílván neked ez elképzelhetetlen,ami szomorú,de így már értem a megkeseredett rosszindulatot ami belőled árad.
Szóval, aki a gyereket 2 éves kora előtt bölcsibe adja az gáz, de aki 2 éves kora után nem adja, az is gáz? :D Úristen ez az oldal... :D
(Valaki olyan CSED-et kap, hogy abból egy 5 tagú család kényelmesen megélne, bármilyen hihetetlen is ez sokak számára. Ehhez az párosul, hogy előtte olyan jövedelme volt, amiből esetleg gondolkozott előre, nagymértékű megtakarítást képzett a gyed, esetleg gyes-es időszakra, stb. Szóval szerintem sem kéne egymás pénztárcájában turkálni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!