Menjen-e bölcsibe? Maradjon velem itthon?
Októberben 2 éves lesz a kislányom. Mi viszont rajta vagyunk a kistesón. Valószínűleg terhes leszek, szóval nem megyek vissza dolgozni. Bölcsibe felvették, szeptember végén kezdi.
Vigyem-e? Nem fogják e kirakni ha rájönnek hogy nem dolgozom?
Mi van ha újra bezarjak a bölcsiket?
Viszont ami mellette szól. A gyerek nagyon vágyik a társaságra... Ha megyünk el iskola, bölcsőde mellett, anya, bemegyek oda! Nagyon szeretne menni. Mit tegyek?mi a jó?
Magán bölcsi elég drága, azt nem fizetném szívesen.
Esetleg ha heti 1-2 napot megyünk játszóházba, akkor az helyettesítheti a bölcsit?
Én is állami bölcsibe vittem 2 évesen, mert vágyott a gyerekek társaságára. Már az első nap ott akart aludni, és minden reggel boldogan ment be. Még hétvégén reggel is jött öltözni, hogy mehetünk bölcsibe.
Ha csak magad miatt tartanád otthon, akkor ne tedd, hanem engedd el,mert ő nagyon fogja élvezni. Nekem azt mondták, hogy ha időközben terhes leszek, akkor a baba fél éves koráig járhat bölcsibe, utána nem. Én nem terveztem akkor babát, de jól láttam, hogy rengeteget fejlődött, boldog volt a csoporttársaival, megtanult elengedni és bízni abban, hogy érte megyek. Ezt nem ehelyettesítheted heti 1-2 alkalom játszóházzal kettesben veled. Korainak tűnhet, de engedd érvényesülni a kicsit, ha van olyan magabiztos és kiegyensúlyozott, hogy alkalmas rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!