Nyugodjak meg? Vagy lehet probléma?
Figyelt kérdés
Véletlenul a kislanyom nagymamaja cigijebe belefutott mikor meg kisebb volt, a helye sajnos megmaradt neki errol szolnom kell? Esetleg lehet valamilyen problemank ebbol? Nagyon felek tole, mi nem dohanyzunk igy ez tenyleg egy veletlen baleset volt. A seb az oldalan van egy feher folt formajaban mostmar. Vedononek vagy valakinek szolnom kell? Vagy nem tudom nagyon izgulok miatta2021. szept. 16. 15:54
1/6 anonim válasza:
Előtte kellett volna szólni, hogy gyerek mellett ne cigizzen. Utólag nem sokt lehet tenni.
2/6 anonim válasza:
Védőnő: mi ez a folt?
Te: Sajnos egy családi eseményen belefutott egy égő cigibe a kislány, szerencsére szépen begyógyult.
Ezen mi az olyan ijesztő? Balesetek történnek. Gyerekkorom felét a balesetin töltöttem, még sem jött ki a gyámügy. Mondjuk nagymamát megkérném, hogy ne cigizzen a gyerek közelébe, de a kérdésed nem ez volt.
3/6 anonim válasza:
Egy régi sebhely miatt aggódsz? Ne már!
Nyugodj meg, senki nem fogja végig kérdezni, melyik sebhely hogy keletkezett.
4/6 anonim válasza:
Szerinted fel fog tűnni valakinek is?
Hát nem. Nem fog.
A kislányom vitiligos (fehér foltok vannak a tarkóján) baromira nem tűnt volba fel se a dokinak, se a védőnőnek.
Nem nagyítóval nézik a gyereket
5/6 A kérdező kommentje:
Hálás vagyok a válaszokért és megnyugodtam! Köszönöm szépen mindenkinek😩 azóta természetesen senki nem cigizhet a kislányom környezetében!
2021. szept. 16. 16:08
6/6 anonim válasza:
Ez nem a szürke 50 árnyalata, hogy a folyton elnyomott csikkek helye téma legyen. Nekem a nagyobbnak akkora heg van a bcg helyén, mintha egy 3 centis vágás lett volna ott, a kutya nem kérdezett rá sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!