Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Jelen helyzetben ti viszitek...

Jelen helyzetben ti viszitek bölcsibe a gyereket?

Figyelt kérdés
Őszintén, meg tudnám oldani, hogy itthon tartsam, de a fejlesztő pedagógusai szerint vinni kéne továbbra is, mert jót tesz neki, és a hosszabb kihagyás után sokkal nehezebb lesz neki újra menni. Ti vinnétek? Nagyszülők már beoltva, mi a férjemmel még nyilván nem...
2021. márc. 16. 14:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
54%

Dolgozok igen, mivel másképp nem is járhat bölcsibe a gyerek, legalábbis nem is értem hogy lehet egyesek hogy nem dolgoznak és bölcsis a gyerek, mivel feltétele a munkáltatói igazolás a bölcsinek nem?

Én nem rettegve élem az életem, bármit elkaphat bárhol, évekkel ezelőtt is volt influenza is, anyukám óvónő volt 40 évig, minden évben volt influenza szezon is,betegek is voltak rengetegen, ő is folyamatosan, nem volt ez a kínlódás ennyi. Nem fogunk rettegve itthon ülni 2030-ig mert azt mondják.. Aki akar üjön, az nem én leszek.

2021. márc. 16. 16:35
 12/15 anonim ***** válasza:
57%

11 nem gondoltam, hogy van még olyan ember akinek nem tűnt fel, hogy a covid nem olyan, mint az influenza. Ez tavaly tavasszal még elfogadható kijelentés lett volna, de a jelenlegi körülmények között elképesztően primitív gondolkodásra vall.

Az meg szerintem senkit nem izgat, hogy te rettegsz-e, emberek közé mész, elkapod, nem kapod, hidd el nekem teljesen mindegy.

2021. márc. 16. 16:41
 13/15 anonim ***** válasza:
63%

Normális helyen a bölcsi se gyerekmegőrző, nálunk még közös foglalkozások is vannak, nyilván nem ovis szintű de van, zenedélelőtt, közös kézműveskedés ilyenek. Az én fiam tipikusan olyan akivel itthon nem lehetett napirendet kialakítani mert sosem azt csinálta "amit kellett volna". Neki is nagyon szuper lehetőség a bölcsi mert ott tényleg kénytelen volt felvenni a napirendet, meg is szűnt az is hogy este fél 12-ig ébren legyen, 20kor megy aludni. Meg ezer más dologban is változott, igenis van olyan gyerek, akinek jó a bölcsi és nem megőrzésre van csak.

Hogy a kérdésre is válaszljak, igen, hordom, mivel nem elég nekünk a 25e gyes.

2021. márc. 16. 16:41
 14/15 anonim ***** válasza:
17%
12 Bocsi de Budapesten élve nincs több mint egy év óta egyetlen ismerősöm se aki elkapta volna, mi sem, úgyhogy nem tudom mire kellene alapoznom a pusztító betegség létét..Ellenben 4 évvel ezelőtt volt a férjemnek 41.5 fokos láza influenza miatt hallucinációkkal, volt kórházban is.. Csak akkor nem volt médiafelhajtás mellé, ennyi. Nem hiszem el hogy van ember, aki még nem látja hogy itt nem erről van szó és még hisz a mesékben.
2021. márc. 16. 16:49
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen velünk is ez van, amit a 13 as mondd, hogy itthon lehetetlen rávenni bármire is... A bölcsiben meg virul. Ezért is gondolkodok nagyon.
2021. márc. 16. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!