Mennyire nehéz bölcsis helyet szerezni ilyen helyzetben?
Szakmai gyakorlaton voltam mikor megtudtam, hogy terhes vagyok, tehát nem volt munkaviszonyom (tudom nem túl szerencsés helyzet), tehát csak a GYES járt. Azonban a pici megszületése után fél évvel apuka felvette a GYED Extrát én pedig lemondtam a GYES-ről, azaz nekem csak családi jár. A GYED decemberig jár. Szeretnék ősszel munkahelyet találni (szerencsére jó végzettségem van, könnyű lesz találni), viszont nincs még nem aktulis a munkahely találása.
Mostanában vannak a beiratkozások, se munkaszerződésem, se szándéknyilatkozat és egyéb. 3 hónapon belül se tudnék szerezni, mivel ősszel mennék csak dolgozni, de sok helyen már ilyenkor várólistára tesznek. A helyzetem nem számít esetleg hátrányosnak, vagy az nem rám vonatkozik? Aki GYES-en és nem GYED-en van annak könnyebb, vagy mindegy. Sajnos protekció nincs.
Ahova a fiam jár, oda csak bolcsi kérdéskör kellett vinni a munkáltatói igazolást.
Érdemes beszélni a bölcsőde vezetővel
Szeptemberben jelentkeztünk,október elején hívtak hogy mehet a fiam ha szeretnénk!
Munkáltatóit csak a beszoktatás után tudtam vinni mivel csak utánna bírtam menni melózni!
A munkáltatótól nálunk szándéknyilatkozat kellett a munkahelyemtől a jelentkezéshez csatolva.
Esetleg bolcsitamogatast igenybe veheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!