Szeretném beíratni a kisfiamat szeptembertől bölcsődébe, viszont októberben vizsgázom és csak utána tudok munkát keresni, szóval nem tudok munkáltatóit szerezni szeptemberre, viszont lecsúszni se szeretnék róla, van valami ötletetek?
ötlet? hogy hazudj? miért?
mond el ezt így! a bölcsisek nem egy szemét brigád akik mindenáron elérik, hogy oda márpedig ne menjen gyerek! :D
én is gondozónő vagyok, nálunk elég mondjuk a suli papír is, de ha valaki odaáll elénk és ezt így elmondja, akkor mi megoldjuk. ráadásul bízunk is abban az anyukában aki nem egy lehetetlen történettel áll elő, hogy bejuttassa a gyerekét, hanem őszintén elmondja, mi megértjük és megoldjuk :)
Mennyi idős a kicsi?
Mekkora településen élsz? Mennyi a túljelentkezés?
Én 2 évesen szerettem volna év közben beadni a fiam. Időben beírattam, 1 munkáltatóival és egy szándéknyilatkozattal, nem vették fel...
Következő szeptembertől 2 munkáltatóival igen...
gondolhatod, hogy nem úgy kell beszoktatni a gyereket, hogy közben napi 8 órát dolgozol...
a bölcsi azért van, hogy tudj dolgozni, először beszoktatod, majd mész dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!