Szeretném beíratni a kisfiamat szeptembertől bölcsődébe, viszont októberben vizsgázom és csak utána tudok munkát keresni, szóval nem tudok munkáltatóit szerezni szeptemberre, viszont lecsúszni se szeretnék róla, van valami ötletetek?
aki munkahelyről ment szülni, annak ott a felgyűlt szabija, amit kivesz, mielőtt visszamenne, így igazából ugye dolgozik, csak szabin van, vagyis tudja beszoktatni, de már megvan a munkahelyi igazolása is.
Menj be, mondd el a tényállást.
"Pont ezért nem értettem a munkahelyi igazolást a beiratkozáshoz, mert számomra ezek egymásra épülnek, munkahelyhez bölcsi kell, bölcsihez munkahely."
Ez nem egészen így van!Ha most Te beíratod,hogy MAJD valamikor lesz munkahelyed,Őt felveszik,de Neked mégsem sikerül,akkor sem fogják kirakni onnan.Viszont olyan kicsit,akinek a szülei dolgoznak nem fogják tudni felvenni,mert már foglalt a helye.Ennyire egyszerű.Nálunk év közben is vesznek fel gyerekeket,mert mindig akad üresedés(pl.költözés).Az én lányommal is így volt.A mi állami bölcsinkben van fizetős hely is.A lányom októberben kezdte a bölcsit.Mivel én februárban mentem vissza dolgozni,akkor tudtam csak-aktív-munkáltatóit vinni.Szóltak,hogy mikor megy el egy másik gyerek,és a lányom ment a helyére.Nekem nagyon nem volt mindegy,mert 3 gyerekes lévén a fizetnivaló is csak a fele(a magán részben 100% így is).Ja,nálam azt is figyelembe vették,hogy nagycsaládos vagyok(benne van a törvénybe,a dolgozó,nagycsaládos,rászoruló stb. előnyt élveznek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!