Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Ha egy 2 éves gyerek csak...

Ha egy 2 éves gyerek csak püréket eszik, attól még felveszik a bölcsibe?

Figyelt kérdés
2021. márc. 14. 12:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
92%

Csinálj neki szendvics katonákat és ultesd be az etető székbe. Ha nem eszik akkor a következő etkezesnel újra. Ez inkább hisztinek tűnik, mint egyéb problémának.

De amúgy az eredeti kérdésre. Felveszik.

2021. márc. 14. 13:47
 12/16 anonim ***** válasza:
13%
9 már nem aktuális, most óvodás korban van, szerintem nem ez a dolga a gondozonöknek, hogy kikotorják a kaját a szájából, észre se vették volna, néha én se vettem észre pedig egy gyerekem van.
2021. márc. 14. 13:49
 13/16 anonim ***** válasza:
78%

12

nem egyedi eset hogy valamiert tartogatja a gyerek a szájában a kaját.. nem ez a dolgunk, hanem a gyerek testi lelki épségét óvni, fejlődését elősegíteni.. ebbe az is beletartozik, hogy ha kell, kikotorjuk a szájából a falatot, hogy ne fulladjon meg :)

2021. márc. 14. 15:15
 14/16 anonim ***** válasza:
85%
Ezért szerintem simán felveszik bölcsibe. Az én fiam nemsokára 3 éves, de főzeléket csak teljesen simára pürésítve hajlandó enni, a darabosat kiköpi vagy meg sem kóstolja. Mondjuk ő a teljesen szilárd és “ropogós” ételeket nagyon szereti, fasírozott, oldalas, rántott hús bármilyen szendvics tehát jöhet. Nem tudom miért van ez nála, remélem egyszer csak kinövi, azért mindig próbálkozunk neki úgy adni, ahogy mi is esszük.
2021. márc. 14. 15:46
 15/16 horcila válasza:
Szerintem simán rá fog szokni a darabosra, mert ezt látja majd a többi gyerektől is.
2021. márc. 16. 11:46
 16/16 anonim ***** válasza:
A virágföldet kipróbálta már? Majd minden gyerek rákap...
2021. márc. 17. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!