Ti tudtok olyan "néphitről", vagy nem is tudom h minek nevezzem, hogy ha lázas a gyerek, akkor sokkal könnyebben felveszi a végbele a kúpot, úgymond "beszippantja"? Ugyanez a lázmérővel is. Van ennek vmi alapja?
Ilyet én még nem hallottam. De ha nem lázas, akkor minek akarsz neki kúpot betenni?
Amúgy épp tegnap este volt lázas a kislányom és hát nem igazán "szippantotta be" se a lázmérőt, se a kúpot. Kis popsikrémmel segítettem rá.
Nem. Ne haragudj de ez nevetséges:) Mégis mitől szippantaná be? A láz vákumot képez vagy mi? :-D
Szerintem ez butaság.
Nem, szerintem, nincs semmi alapja es nem igaz.
Kedves utolso, megis mi koze van a humanitasnak a popsiban valo lazmereshez? Mekkora hulyeseg, mar ne is haragudj. Babaknal sokkal biztosabb eredmenyt mutat, mint barmely mas modszer, ezert alkalmazzak leggyakrabban, semmi koze, hogy olcso vagy sem. Nekunk van tobb fajta (draga) lazmeronk itthon, vasaroltam tobbfelet, teljesen foloslegesen, mert kiderult a gyakorlatban, hogy a fenti modszer a legpontosabb eredmenyt mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!