Állami bölcsi mennyibe kerül?
Érdeklődnék hogy az állami bölcsibe ti mennyit fizettek? Kaja mellett fejpenzt is? Havonta mennyire terheli meg a családi kasszát ez?
Nálunk akár 2000 forintot is elkerhetnek naponta fejpénzkent plusz a kaja.
Tehát havi 45-50 ezer nálunk az ÁLLAMI bölcsi, csak én tartom ezt felháborítónak.
Máshol is ennyit kell fizetni?
Nálunk 150/nap a gondozási díj + ~524/nap az étkezés a bölcsiben. Csoportpénzt nem tudom, mert még nem jár.
Oviban 524 az étkezés, 1000 a csoportpénz, 3000 a gyümölcs.
Nalunk kB 25 ezer.
Mert itt 10 ezer a maximuma a gondozási díjnak.
Kaját ingyenesnek írják mindenkinek nálunk, a gondozási díj max napi 1000 ft munkanapokra, jövedelemfüggő, van akinek csak napi 600 ft.
Nekünk napi 1000 ft kell fizetni, de a munkahelyem állja, kifizettetem velük. Ez nálunk egyházi, nem állami.
Én nem sokallom, külföldön elkérnek havi 250-300 ezret is bölcsiért oviért per gyerek, ez az ottani bérek nagyrészét is elviszi..
De ha kevés a kereseted akkor lehet nektek nem kell a maxot nem?
Nekünk havi 600e a bevételünk 3unkra így kell a maxot.
A barátnőméknek 400 körül van 3ukra, neki már csak napi 700 körül kell.
Ha neked kevés a kereseted akkor csak nem kell napi 2000et nem?
Vagy a férjed keresete magas?
Kérdezd meg a munkahelyen tudják e támogani, le tudják írni adóból, nekem is egyből mondták hogy ok fizetik..
#15 vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!