Állami bölcsi mennyibe kerül?
Érdeklődnék hogy az állami bölcsibe ti mennyit fizettek? Kaja mellett fejpenzt is? Havonta mennyire terheli meg a családi kasszát ez?
Nálunk akár 2000 forintot is elkerhetnek naponta fejpénzkent plusz a kaja.
Tehát havi 45-50 ezer nálunk az ÁLLAMI bölcsi, csak én tartom ezt felháborítónak.
Máshol is ennyit kell fizetni?
Nalunk olyan havi 36 ezer étkezéssel együtt, ha a család havi bevétele 1 főre vetitve több mint 140 ezer. (Tehat összesen 420 ezer.)
Nem kap valamelyikőtök cafeteriát? Mert a bölcsődei és óvodai ellátás adómentes, viszed róla a számlát a munkahelyednek, és fizuval együtt megkapod kp-ban.
Nálunk havi 40.000-re jön ki.
De ebben még nincs benne a pelenka, popsitörlő stb. Azt külön viszed.
Kicsit off.
Állami bölcsi és fizetni kell?!
Nekem a fiam nem jár, mert mikor fél éves volt akkor voltunk beiratkozni, hogyha tölti a 2évet mehessen, és már akkor nem volt hely 🤣
Első sajnos nincs.
Utolso én a lányommal jártam így. Tavaly augusztusba voltam a fiamat beiratni hogy most szeptemberre legyen hely, de már nem is tudom... A fizum fele a bölcsire menne és akkor a lányom kezdi az ovit, ahova szintén kell csoport pénz stb.
Azta, megdöbben e olvasom az összegeket.
Nálunk ingyen van. Az önkormányzat átvállalja a napidijat is és az étkezés díját is.
Itt havi 15 ezer kb (ebben van kaja és gondozási díj). Ha beteg, és nem tud bejárni, azok a napok díjak átmennek a kövi hónapba és annyival kevesebbet kell fizetni.
Nálunk csak pelenkát kell vinni, kb 10-12 fogy hetente.
Hogy jött ki nektek 30-40?😳
A bejövő bér alapján számolják mennyit kell fejpénzként fizetni ez max 2000ft/nap. Egy hónapba 44.000 Ft plusz 3 éve 380ft/nap volt a kaja díj,azzal együtt 53 ezer egy hónapban.
És akkor nem tudom hogy pelust, krémet adnak-e vagy azt is meg vinni kell.
Persze az ovi már semmi főleg ehhez képest.
Tisztasagi csomag kell. Vannak zöldség-gyümölcs felelősök stb. De van olyan ovi ahol 500ft/ho a csoport pénz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!