Van aki megbánta, hogy nem adta bölcsibe két éves
ikreit?
Figyelt kérdés
Néha úgy érzem, nem tudok nekik mindent megadni, ami egy gyerekkel lehetséges otthon. Szociális fejlődés, játszás, tanítás. Játszóterezés két kicsivel durva, nem sokáig bírom. Ha levegőn vagyunk, csak babakocsiban, kettőt nem tudok kézen fogni. Baba-mama foglalkozásra eljutok egy gyerekkel, addig nagyi vigyáz a másikra. Nagyi idős, férjem állandó délelőttös. Otthon ha valamit az egyikkel csinálok, a másik zavar. Nincs sok játék, se hely, bár ez nem ikres probléma.
Igen, elmegyek, ahova tudok. Nem vagyok kényelmes. De szerinted amikor a baba-mama tornán a gyerekkel az ölemben kell hintázni fekve, vagy talicskázni, vagy adott időben labdára ültetni és haladni a többiekkel, akkor azt hogy csinálom kettővel? Eddig egyetlen rendezvényen sem láttam egy szülőt két gyerekkel 2 év alatt. Így felváltva viszem őket, de legalább viszem.
Igaz, nekem kisebbek az ikreim, de egyedül járok velük ringatóra, egy időben jógára is jártam. Egyrészt felváltva foglalkozom velük, másrészt az ottani anyukák/nagymamák megértőek és az ölükbe veszik az én gyerekeimet is, ha épp ráérnek. Ne félj attól, hogy bárkit zavartok.
2020. okt. 23. 19:50
14/26 anonim válasza:
Arra apellalni h vki majd az olebe veszi hat nemtudom. En elhivnek magammal bebiszittert . Tokom kuzdene. Ketten ketfele rohannak. Aki azt irja kezen lehet fogni kettot az se normalis. Persze, pelenkazotaska, kaja-pia, kismotor, valtoruha 2! Gyerekre meg a ket gyereknek fogd a kezet, akik 2-3 percenkent megallnak megnezni vmit, felvenni egy kavicsot! Aa buszon mit csinalsz veluk? Foleg telen fel- le oltoztetni oket.
En agybajt kapnek.
Am nemhinnem h a kerdezonek kenyelmes ket orokmozgoval otthon. Az se lehet egyszeru
Sztem jo a bolcsi
2020. okt. 23. 20:17
15/26 anonim válasza:
14es, az emberek többsége autóval jár, főleg kicsi gyerekkel.
Amúgy meg ha te nem tudsz lefoglalni két gyereket, hogy várod el egy bölcsis nevelőtől hogy egyedül lefoglaljon 6 ot?
2020. okt. 24. 04:58
16/26 anonim válasza:
Ezt nemtudhatjuk mivel jar, igaz, de nem a babakocsit emlitette volna akkor, bar lehet autoval.
A nevelo nem egyedul foglal le 6 ot ugyanis van mèg egy dada is ha jol tudom, plusz egymast is szorakoztatjak vmennyire a gyerekek. Nem beszelve egy csomo uj jatekrol amivel mèg nem talalkozott.
2020. okt. 24. 08:40
17/26 A kérdező kommentje:
Most itt a lényeg a levegőzés, programok, nem az autó, azért írtam a babakocsit. Erre írta 3-as és 4-es, hogy ők tudnak kézenfogva sétálni egyedül 2-3 pici gyerekkel, én sajnos nem merek velük gyalog elindulni. Bölcsi más, van hely, játék, pajtik, csordaszellem, óvónő, dadus ezt tanulták.
2020. okt. 24. 09:38
18/26 anonim válasza:
Babahám, nem ördögtől való!
2020. okt. 24. 10:04
19/26 A kérdező kommentje:
18-as, big lájk! Itt az ideje kipróbálni. Köszönöm. 🙂
2020. okt. 24. 10:29
20/26 anonim válasza:
Ja csak győzd a megveto pillantasokat! Fovarosi vagy?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!