Aki sokáig gondolkodott azon, hogy beadja-e bölcsibe a kétéves gyermekét, végül hogy döntött? Utólag jó döntésnek bizonyult?
én 5 évesen adtam óvodába a gyerekem és nem bántam meg,hanem nagyön örülök neki.
Ki kell próbálni hogy a gyereked szeret e bölcsibe lenni aztán majd utána meglátod hogy jó e neki
Én nagyon sokat gondolkoztam rajta. Végül úgy döntöttem, jobb lesz ha csak 3 évesen megy oviba.
Túl picinek tartottam még és nagyon anyás is volt.Egy év alatt sokkal önállóbb és bátrabb lett és nagyon könnyen beszokott.Imádja az ovit.Szerintem jól döntöttem.
De minden gyerek más, dönts az alapján, ahogy te jónak látod. Te ismered a gyereked, lehet neki az a jobb ha már 2 évesen megy.
Én az 1# is nagyon egyet tudok érteni, miért baj, ha otthon van sokáig a gyerek? Ja, azért, mert ez már nem divat? 20-30 éve teljesen általános volt, ha csak nagy csoportos volt a gyerek. Nem veszitek észre, hogy szippantják be a gyereket? 6 hónaposan már bölcsis lehet, 3 évesen kötelező az óvoda, nem egész 6 évesen az iskola, eltörölték a magántanulást...
Persze, hogy felnő így is úgy is! De a lelkét, az esetleges sérüléseket nem látni!
Nem ellene vagyok a bölcsinek, nekem is volt bölcsis a nagyobbik, nem mondanám hogy megbántam!
Tényleg az a fontos, hogy mit igényel a gyerek! Sok sikert a kérdezőnek, valóban nem könnyű döntés!
Várom a lepontozást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!