Anyukák! Mosóporral vagy természetes alapú szerekkel mostok - főleg gyermeketek ruháira gondolok? Én gondolkodtam rajta, hogy kipróbálom a mosódiót.
Tesóm most természetes dolgokkal, úgyhogy rákérdeztem. Ő nagyon meg van elégedve a mosódióval. Ha komoly szennyeződés van a ruhán, akkor mosószódát is szokott hozzátenni. Tényleg tiszták a cuccai, pedig lovakkal dolgozik, és ott azért akad ez-az :-) Viszont öblíteni szokott. nem jegyeztem meg az öblítő márkáját, de valami lebomlós, környezetbarát cucc.
Szerintem próbáld ki, maximum nem jön be. Ha meg mégis, akkor megspórolsz egy csomó pénzt, és még a környezetet is kíméled. Azt hiszem, én is kipróbálom.
én a müllerben láttam mosódiót meg szappant ott mondták hogy őszintén nem tanácsolják . nem is a kisbaba miatt hanem mert a négyéves ovis cuccait nem fogja rendesen mosni .
hallgattam rájuk.
tomi kristály és Quanto öblítőt használok. nyáron amikor csak levetett ruhák vannak nem koszosak akkor veszek sajátmárkás mosógélt azzal rövid gyorsprogramon is jól mosható a legtöbb nem durván foltos ruha.
szv. nem kiábrándítás a zöld szemlélet mert ha mindenkinek eladnak egy kezdőcsomagot már jól járt a cég de féléves 8 hós kortól a babának már koszosak lesznek a ruhái mert jön megy csúszik - tiszta lakás esetén is .- szv. ha addig jó akkor megéri utánna már kell a vegyi mosás és a folttisztítási praktikák v. vanish.
Köszönöm a gyors és hasznos válaszokat, tapasztalatokat, mindenkinek megy a zöld, válasz tartalmától függetlenül :)
Asszem, a mosószódát fogom akkor kipróbálni, az is hatékony, valamint nem annyira szintetikus, mint a mosópor...
Még jöhetnek válaszok :)
Mosószóda + nátrium- perkarbonát, és ecettel öblítek, ha olyanom van, mosóparfümöt/ illóolajat is cseppentek az öblítéshez.
Ha makacs a folt, beáztatom nátrium- perkarbonátos vízbe, eddig mindennemű foltot kiszedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!