Ket éves gyereknél éjszakai hányás?
Figyelt kérdés
Tegnap éjjel hányt, de álmában. Szerencsére mellette voltam épp és felultettem. De másik szobában alszik. Azóta egyszer hányt reggel. Semmi baja. De én most félek nehogy ejjel megint hanyjon, és esetleg belefulladjon...? Ilyen lehet még ekkora gyereknél? Vagy felebred és felül magától? Aggódom.2020. okt. 21. 20:30
1/3 anonim válasza:
Szia! Nyugodj meg, ha reggel óta egész nap nem hányt, és evett, ivott, jól volt, már szerintem valószínű, hogy túl van rajta, nem fog hányni.
Ha lehet, oldalt, vagy hason fekve aludjon, ne a hátán, akkor biztos, hogy nem lehet gond.
Az ajtót hagyd nyitva, hogy hallj mindent.
2/3 anonim válasza:
Hasmenése nincs még? Nálunk 2-3 napja indított, először hányt, aztán ma már hasmenése is van.Állítólag van valami vírus.Szerintem biztos ami tuti alapon pár napig aludj mellette.Legalábbis nálunk most ez van.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, végül mellette aludtam. Nem hányt többet, hasmenés sem volt. Nemtudom mi lehetett.
2020. okt. 22. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!