Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Önzőség, ha emiatt adnám...

Önzőség, ha emiatt adnám bölcsibe?

Figyelt kérdés

A lányom márciusban lesz két éves. Elkezdtem kérdezgetni a bölcsiket és úgy néz ki, hogy január közepétől mehetne is.

Azért adnám be, mert hiányzik a felnőtt társaság. Hiányzik a munka, hiányoznak a kollégák, az, hogy bejárok a melóhelyre. A munka közben mindig nagyon jó volt a hangulat... Ne értsetek félre, imádom a gyerekem, rengeteget játszunk, néha jobban belelkesedek a Regiojáték boltjában egy-egy új játékért, mint a gyerek. Minden este olvasok neki mesét, eljárunk a nagyszülőkhöz, kirándulni is majdnem minden hónapban stb. De egyszerűen úgy érzem, hogy kezdek kicsit besokallni.

A munkahely toleráns, kis családi cég, a főnöknőm és a nagyfőnök is imád, jó szájízzel váltunk el, a mai napig beszélek velük.

Párom szerint kibírhatnám még azt a két hónapot, de a bölcsiben azt mondták, hogy ha most nem megy, akkor talán bejut májusban de az se biztos. Anyukám így is rengeteget segít, ő vinné reggelente a picit, nem kérhetem még tőle, hogy vigyázzon rá hónapokig. A magánbölcsik fullon vagy fél napot vállalnak.

Kicsit önzőnek gondolom magam emiatt, hisz bevállaltam a gyereket...

28/L

2020. okt. 21. 19:36
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
19%
Elég pocsék időzítés akkor is, majd meglátod. Tapasztalatból mondom, én is elkövettem ezt a hibát.
2020. okt. 23. 12:31
 22/22 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a valaszokat!
2020. okt. 23. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!