Adjam bölcsibe vagy ne?
Van egy 2 éves és egy 1 hónapos gyerekem. A védőnő szerint a nagyot időszakos fizetős bölcsibe kéne adnom, legalább heti egyszer (de inkább többször) mert nem fogom bírni, és neki is jót is fog neki tenni.
Amikor nála voltunk, kicsit hisztis volt, mert álmos volt már nagyon szegény. Én teljesen jól bírom, mivel alapjáraton egy tüneményes gyerek, annyi hogy nem beszél. De nem igazán féltékeny, ha a picivel kell foglalkoznom, vagy odabujik hozzánk, vagy lefoglalja magát, és játszik. Puszilgatja, simogatja a picit. Nem szeretném, ha azt érezné, hogy lepasszolom a kicsi miatt, direkt örültem hogy nem kell bölcsibe mennie. Arra gondoltam hogy megnézünk egy alkalmat hogy tetszik-e neki, ha igen, heti egyszer mehet. De félek attól, nehogy ebben a helyzetben jót testek-e neki.
Ti hogy gondoljátok? Ti mit tennétek?
Időszakosan minek? Mire valóban igénye volna a társaságra, hacsak már most nincs, akkorra meg kivennéd?
Nekünk is ajánlotta a védőnő és utólag már bánom, hogy nem hallgattam rá, nem azt kellett volna néznem, hogy nekem ez jó hanem, hogy a gyerekunknek mi az é, aztán most itt pislogunk ovi előtt kicsivel az alig beszélő, nem szobatiszta, önállóság ellen minden téren dacoló gyerekunkkel
Szereti a gyerekeket, de eddig úgy voltam vele, hogy elég a játszótéren ha játszik velük,de ki tudja...
Én is ettől félek, nehogy úgy érezze h lepasszolom.
Azért fizetős, mert nálunk az állami bölcsiben van délelőtti gyerek felügyelet, amiért fizetni kell, mert ugye rendes bölcsibe nem mehet (és nem is akarom) mert itthon vagyok.
Aztán mennyire vagy előbbre ha 1 napra beveszik, vagyis inkább pár órára?😂Bár nálunk bolcsodehez kérik a munkáltatóit,magánba meg min.heti 2 napot kell hordani ahhoz hogy bevegyek.Bar gondolom ez mindenhol máshogy működik.
Ha közösségbe viszed akkor vidd rendesen,ha nem akarod akkor még ne vidd aztán annyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!