Önzőség, ha emiatt adnám bölcsibe?
A lányom márciusban lesz két éves. Elkezdtem kérdezgetni a bölcsiket és úgy néz ki, hogy január közepétől mehetne is.
Azért adnám be, mert hiányzik a felnőtt társaság. Hiányzik a munka, hiányoznak a kollégák, az, hogy bejárok a melóhelyre. A munka közben mindig nagyon jó volt a hangulat... Ne értsetek félre, imádom a gyerekem, rengeteget játszunk, néha jobban belelkesedek a Regiojáték boltjában egy-egy új játékért, mint a gyerek. Minden este olvasok neki mesét, eljárunk a nagyszülőkhöz, kirándulni is majdnem minden hónapban stb. De egyszerűen úgy érzem, hogy kezdek kicsit besokallni.
A munkahely toleráns, kis családi cég, a főnöknőm és a nagyfőnök is imád, jó szájízzel váltunk el, a mai napig beszélek velük.
Párom szerint kibírhatnám még azt a két hónapot, de a bölcsiben azt mondták, hogy ha most nem megy, akkor talán bejut májusban de az se biztos. Anyukám így is rengeteget segít, ő vinné reggelente a picit, nem kérhetem még tőle, hogy vigyázzon rá hónapokig. A magánbölcsik fullon vagy fél napot vállalnak.
Kicsit önzőnek gondolom magam emiatt, hisz bevállaltam a gyereket...
28/L
Sztem ez már az a kor, amikor részmunkaidőt simán be lehet vállalni, ne érezd magad rosszul emiatt.
Van olyan, aki már fél év után rohanna vissza, az pl egész más eset.
Szerintem egy nyigodt kiegyensúlyozott anyuka jobb, mint egy frusztrált..
Ha úgyétzed a gyereknek is javára válik, akkor hajtá / van olyan gyerek, aki nem bírja/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!