Kismamàk, ti mennyi időre viszitek a nagyobbat bölcsibe?
Figyelt kérdés
Csalàdi napközibe megyünk nemsokàra kisfiam 2 éves, 2 honap mulva szülök. Délelőttre gondoltam vinni de lehet ott hagynàm aludni is néha. 7 gyerek van 2 felnőttre. Tehat itt nem 12-14 gyerkőc van ami szerintem nagy könnyebbség!2019. okt. 7. 13:01
11/13 anonim válasza:
Kedves 10-es!
május végén jön a kistesó, júniusig fog bölcsibe járni, mire hazajövünk a kórházból, folyamatosan itthon lesz a kistesóval. Imádja a bölcsit, ha nem szeretne járni, nem erőltetném.
Leordítani azt mindenki tudja a másikat... Szuperanyák, remélem a gyerekeitek nem lesznek ennyire ítélkezősök.
12/13 anonim válasza:
Szerintem majd akkor döntsd el mikor megvan a pici. Nálunk is 2 év a korkülönbség. Egészen addig ugy gondoltam h bölcsibe fogom adni a nagyobbat, mig meg nem született a kicsi. Utána rögtön ugy éreztem h nem lenne igazságos ha ö egész nap távol lenne itthonrol és csak a kicsivel lennék. Meghát ö is akart a kistesojával lenni:) igy végül nem adtam be, itthon volt 3 éves koráig velünk, utána ment oviba. A kicsi most 2 éves, kezdi a bölcsit mert már dolgozom.
13/13 anonim válasza:
Nekem hamarosan 2 teljes napot fog járni a nagy egy héten. 2.5 éves, a pici 3 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!