Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mamik help! Mi lehet ez a...

Mamik help! Mi lehet ez a babám hátán?

Figyelt kérdés

Sziasztok mamik!

Kisfiamnál ilyen foltok / kiütések jelentkeztek kb 4 hete..

[link]

Gyerekorvosunknak mutattam.. Azt mondja “ áh ez valami allergia valószínüleg...” hát köszönöm.. védönönknek is mutattam.. mondta lehet a mosószer vagy az öblítö, legvégsö esetben a tápszerre allergiás.. mosószert születése óta ugyanazt használom.. ( persil sensitive ) öblítöt elhagytam , hátha az a baj de nem segített ez sem.. ( silan sensitivet használtam..) fürdetökrémet használunk, gyógyszertárit, azt is próbáltam elhagyni de ugyanolyan... ma kaptunk új tápszert de egyenlöre semmi változás.. tanácstalan vagyok :( a sírógörcs kerülget :( tudom az új tápszer hatása nem azonnali, én már csak reménykedem hogy ettöl javul.. ha nem akkor kénytelen vagyok gyermekorvost váltani.. Kérlek titeket ha valaki tapasztalt hasonló foltokat az segítsen nagyon szépen köszönöm.. Szép estét mamik.

2019. márc. 4. 20:46
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Biztosan együtt a kettő. A tápszer okán nem jut allergén a szervezetébe, a jelenlegi kiütésekre meg hat a kenőcs. Nagyszerű, ez jó hír.
2019. márc. 5. 18:41
 22/22 anonim ***** válasza:
Szuper! Remélem pár nap és teljesen jol lesz a kicsid 😊
2019. márc. 5. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!