Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mamik help! Mi lehet ez a...

Mamik help! Mi lehet ez a babám hátán?

Figyelt kérdés

Sziasztok mamik!

Kisfiamnál ilyen foltok / kiütések jelentkeztek kb 4 hete..

[link]

Gyerekorvosunknak mutattam.. Azt mondja “ áh ez valami allergia valószínüleg...” hát köszönöm.. védönönknek is mutattam.. mondta lehet a mosószer vagy az öblítö, legvégsö esetben a tápszerre allergiás.. mosószert születése óta ugyanazt használom.. ( persil sensitive ) öblítöt elhagytam , hátha az a baj de nem segített ez sem.. ( silan sensitivet használtam..) fürdetökrémet használunk, gyógyszertárit, azt is próbáltam elhagyni de ugyanolyan... ma kaptunk új tápszert de egyenlöre semmi változás.. tanácstalan vagyok :( a sírógörcs kerülget :( tudom az új tápszer hatása nem azonnali, én már csak reménykedem hogy ettöl javul.. ha nem akkor kénytelen vagyok gyermekorvost váltani.. Kérlek titeket ha valaki tapasztalt hasonló foltokat az segítsen nagyon szépen köszönöm.. Szép estét mamik.

2019. márc. 4. 20:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%
2-es vagyok.Szerintem is ekcéma vagy előtte lévő állapot,pár hete a lányom egész teste hasonló volt Bephanthen sensiderm krémet próbáltuk pár nap alatt a foltok zöme el is múlt.Probald ki Ha pár nap múlva is foltos meg mindig akkor szerintem is el kell vinni bőrgyógyászhoz.
2019. márc. 4. 21:08
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Az èn gyerekeim bőre is elèg èrzèkeny. Az egyik kislànyomnak most vagy 3 hete lettek ekcèmàs kiütèsei, gondolkodtam ès ràjöttem, hogy mostanàban sűrűn fürdött kàdban ülve sokàig. ( amùgy zuhanyozni szokott) Ez is lehet baj. 9 èves kisfiamra a mùltkor vèletlenül ràadtam egy ùj zoknit ùgy, hogy előtte nem lett kimosva. Mikor hazajött sulibòl hasonlò volt a làba a zokni vonalàig, mint a te babàd hàta. Nem èrt hozzà valami, ami ùj? Ruha, plèd, bàrmi? Szegèny! Biztos nagyon viszket neki! 😢
2019. márc. 4. 21:10
 13/22 anonim ***** válasza:

9.:

Igen hasonló, az elején nem is jött ennyire ki,

Mint nektek

Már ilyen idősen kértem krémet, akkor csak szárazság miatt

Aztán felmerült az allergia, is..

De nem váltottunk semmit és a hozzátáplálás előtt indult...

Nem tápszeres,

Nem iszom tejet...

Szóval az Eucerin jó tipp

( babámon nem próbáltam, de dolgoztam velük, eszmbe sem jutott mostanáig h vehetnék, köszi!)

Stearin kenőcsöt és A-vitaminos testápolót írtak ki

Plusz ekcéma krémet ( kikeverősek)

Villámgyorsan rendbejött tényleg

2019. márc. 4. 21:31
 14/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm ismét a válaszokat!!

Beba HA sensitive tápszert kaptunk, ha 2 hét múlva se tünnek el a foltok akkor ismét tápszer váltás.. gyerekorvos írta fel..

Sima vízzel fogom fürdetni .. a fürdetökrémet párom kidobta most!

Reggel felkelek és veszek neki bepanthent amit javasoltatok :)

Ha nem javul akkor elviszem börgyógyászhoz :)

Puszi mindenkinek !!

2019. márc. 4. 21:32
 15/22 anonim ***** válasza:

Jaj szegény! Kisebbik lányom ekcémás, de nem ilyen volt neki (attól még lehet az.) Inkább allergiának néz ki. Sos elvinném bőrgyógyászhoz. Egyébként ekcémás bőrre jó a gyógyszertári mosakodó.

Ém bepanthen sensidermet nem használnék, 1,5 éves lánykám bőrét iszonyatosan csípte. Nem is használt neki semmit. Igazából a bőrgyógyász által felírt testápolót használjuk, ha előjön az ekcéma akkor szteroidos krémet. Most hogy írom, szerintem neki is volt 2-3 hós korában ilyen, elmúlt a Heim Pálban amit adtak szteroidostól, azóta másfajta ekcémája van. Fürdetni a la roche lipikart használom neki. Próbáltam az ezcerin, uriage, bioderma, doranatura stb. termékeket, neki semmi nem használt sajnos. Ha látok szárazabb foltot a bőrén, sima bepanthennel kenem, az van, hogy megfogja és nem gyullad be neki.

2019. márc. 4. 22:28
 16/22 anonim ***** válasza:
Így képen nagyon csúnyának néz ki. Egyszer nekünk beödémásodott. Kapott rá valami gyógyszert? Bar tényleg nem értek hozzá, meg az en gyerekeim idősebbek is voltak, mikor ilyesmi kijött rajtuk, de kaptak zyrtec-et.
2019. márc. 5. 06:19
 17/22 anonim ***** válasza:
Vegig olvastam a kommenteket a többségében pár napot írtak, nekem is így rémlik, pár nap alatt ezeknek múlniuk kell(ene), csak nem akartam írni hátha csak nálunk. Én nem várnék egy percet sem, borzasztóan csúnya neki.
2019. márc. 5. 06:33
 18/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma ujra elmentem a gyerekorvoshoz.. de mar olyan idegallapotba hogy ha nem csinal semmit akkor raboritom az asztalt... es valtozas tortent.. kaptunk megint uj tapszert Milumil Peptit meg gyogyszertari kenocsot a kiutesekre.. ma kiprobaljuk a dolgokat remelem segitenek! Koszonom mindenkinek a valaszokat! Erot adtatok! 😊😘
2019. márc. 5. 16:51
 19/22 anonim ***** válasza:
Örülök, használnia kell napokon belül, ha mégsem enyhül, újra doki, ne várj heteket.
2019. márc. 5. 18:16
 20/22 A kérdező kommentje:
megfürdettem, bekentem vele 1 órája, es már most hatása van! Kezd visszatérni a baba böre. De közbe megkapta az elsö adagot a Peptiböl, nemtudom eldönteni most melyik hat :/
2019. márc. 5. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!