Mamik help! Mi lehet ez a babám hátán?
Sziasztok mamik!
Kisfiamnál ilyen foltok / kiütések jelentkeztek kb 4 hete..
Gyerekorvosunknak mutattam.. Azt mondja “ áh ez valami allergia valószínüleg...” hát köszönöm.. védönönknek is mutattam.. mondta lehet a mosószer vagy az öblítö, legvégsö esetben a tápszerre allergiás.. mosószert születése óta ugyanazt használom.. ( persil sensitive ) öblítöt elhagytam , hátha az a baj de nem segített ez sem.. ( silan sensitivet használtam..) fürdetökrémet használunk, gyógyszertárit, azt is próbáltam elhagyni de ugyanolyan... ma kaptunk új tápszert de egyenlöre semmi változás.. tanácstalan vagyok :( a sírógörcs kerülget :( tudom az új tápszer hatása nem azonnali, én már csak reménykedem hogy ettöl javul.. ha nem akkor kénytelen vagyok gyermekorvost váltani.. Kérlek titeket ha valaki tapasztalt hasonló foltokat az segítsen nagyon szépen köszönöm.. Szép estét mamik.
Azért nem kell sírógörcsöt kapni nyugodj meg. Bőrgyógyászaton dolgozom, valami allergiának látszik. Ezek tényleg olyan dolgok , hogy bármikor előjöhetnek, és borzasztó nehéz megállapítani még a bőrgyógyászoknak is , igazából ők is csak találgatnak. Egyedüli választ a biopszia ad, de ezt nem a te esetedre írtam nehogy megijedj csak a például akinek évekig kiütése van , akkor csinálunk biopsziát hogy kiderüljön miért. Még a sem mindig ad eredményt!
Amit elhagynák az a gyógyszertári fürdető , eleve nem kentem volna rá borzasztóan káros.
Öblítő felesleges, és próbálj úgy mosószert. Mint írtam , az allergia bármikor előjöhet, akár 25 évesn is allergias lehet hirtelen valaki a mosószerre amit előtte 20 évig használt.
És mosás után érdemes még elindítani egy öblítő funkciót, vannak nagyon érzékeny bőrű babák. Fürdetni felesleges minden nap, lehet kezdődő ekcéma is akkor meg főleg. ( az ekcéma is allergia ).
Szerintem is ekcéma
Lányomnak is ilyen sajnos:(
Krémmel 3 nap alatt jött rendbe
Elsö: hát ez érdekes :/ nem tudom mi van ezekkel a mostani orcosokkal :/ bár a mi dokink ránézésre kb 70 éves..
Második: de igen! nagyon is!!
3. Néztem a googleben képeket, nekem is annak tünt :/ 9 hetes a babám.
4. allergia vizsgálatra el tudom vinni a babámat? orvos miért hagyja hidegen a téma? állandóan kiröhög mindenért de nem segít.. megpróbálom kihagyni a fürdetöt is. van valami ötlet esetleg mivel fürdessem?
köszönöm a gyors válaszokat mindenkinek !!! Ment a zöld jel mindenkinek :)
5. akkor még várok hiszen mást nemtudok.. jó tudni amúgy.. doktorbácsink ezt sem közölte ..
6. hát ez nem túl jó :/ van amikor nem piros neki.. de a pöttyök megmaradnak és iszonyat száraz a böre :/ a te babádnak is hasonló?
Köszönöm mindenkinek!!
Ennyi idosen nincs vervizsalat. Dieta van csak. 1 eves korukra altalaban kinovik. Sima vizzel furdesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!