Mamik mit föztök ma? Kifogytam az ötletekböl. Ja, es v. mi gyors legyen mert a 2es fel hos babam nem v. mi nagy alvo max fel orat alszik 1szerre.
Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 11:55
1/13 anonim válasza:
Én túrós csuszát eszem ma. Kifogyott a hűtőnk, hús nincs itthon, így marad a tésztaféle. Könnyen elkészíthető, gyors és finom.
2/13 anonim válasza:
Tökfőzeléket fasírttal + nasinak kókuszgolyó Apa kérésére. :) Szerencsém volt lánykám sokáig aludt így nyugisan el tudtam készíteni.
3/13 anonim válasza:
Nekem ma sajtos tészta jött be, mert nekem is valami gyors kellett:)
4/13 anonim válasza:
Mézes-mustáros csirke+rizs.Pillanatok alatt össze lehet állítani.
5/13 anonim válasza:
Tegnap sajtos tésztát csináltam.Bármilyen fözi gyorsan megvan pl.zöldborsó sült virslivel?Mondjuk függ attól is ,hogy mi van neked otthon,ha nem mész vásárolni.Csinálhatsz baconba tekert sült virslit sajttal,krumplipürével.
6/13 anonim válasza:
Mákosgubát készítettem,a gyorsabb változatát.
7/13 A kérdező kommentje:
Hmmmm,Lanyok!Ehes lettem!:)Köszi az ötleteket!
2010. jan. 19. 12:19
8/13 anonim válasza:
Csőben sült brokkoli csirkemellel. De lehet akármilyen zöldségből, ami a fagyasztóban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!