Ki segít, ha beteg vagy - es esetleg a gyerek is?
Anyukameknal lakunk meg par hónapig es bar vannak hátrányai is, most nagyon jót tesz, hogy segít: lázas vagyok, ráz a hideg. A gyerek is nagyon nyuzott, köhög, folyik az orra.
Ti hogy oldjatok meg ilyenkor?
Szoval senki, sajnalom.
Az ember beteg vagy nem, az "elmerülest" nem értem, illetve kissé sebzett válasz, de sebaj.
A férjem 24/48-azik, így szerencsére az van, hogy ha dolgozik is, akkor is utána két napot itthon van (esetleg 3-at), így ő ilyenkor tud pörögni helyettem, ez így elég szerencsés helyzet. Ha épp dolgozik, akkor mondjuk senki nem segít. Azaz anyám segítségnek hívja, hogy idejön egy órára és ül a kanapén :D valójában ugyanúgy hagyja ugrálni a gyereket a fejemen.
Nekem 3 éves lesz nyáron a lányom, már megérti, hogy anyu most szarul van, nézzünk mesét vagy ilyesmi, ilyenkor bevallom, szoktam ilyen passzív napokat tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!