Bélférgesség esetén a székletben csak a peték látszanak vagy a férgek is?
Beteg egy ideje a kislányom mostmár jobban van. Ma az udvaron voltunk és szólt hogy pisilni kell a bilibe. Kakilt is. Közben akadt dolgom és így teljesen megfeledkeztem róla hogy ott van a széklet a biliben. Kb fél órát lehetett kint.
Amikor ki öntöttem a wc-be megtapadt az oldalán és fehér peték voltak benne. Lehet, hogy kint a legyek olyan gyorsan megszállták? Vagy férges lehet szegény.... 3 állat van itthon. Mossuk a kezünket rendszeresen.
Szerintem a legyek voltak.
Kiskoromban voltam férges, de emlékszem a székletemben ott mozogtak a férgek.
Kb. 1-2 órája adtam a spánielünknek eledelt, azt is beköpték a legyek.
Elvileg az elhuzodo betegseg hattereben is allhat fergesseg!
Kisfiamnak elhuzodo horghurutja volt kb ket eve. A dokino vervetelre kuldte, ott az eosinofil erteke volt magas, ami fergessegre utal. Hiaba neztem a szekletet es kerestem a nyomokat, semmit nem találtam!
Kaptunk fereghajtot, az egesz csalad. Teny, h a fereghajto beszedese utan gyogyult meg vegleg, uh valoszinu az volt a hatterben.
Jobbulast a lanyodnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!