Hogy oldjátok meg a munkát ha beteg a gyerek?
Táppénz nagyon kevés,csak végszükség esetén.No még sehol nem nézik jó szemmel.
Mi felváltva dolgozunk a párommal,egyik nap én a másik nap ő dolgozik reggeltől estig.
Nagyon rossz így,de a gyerekünk nagyon sokat beteg,segítségünkre nincs.(vagyis messzire és dolgoznak )
Sehogy, emiatt nincs bejelentett munkám, csak alkalmi.
A párom nem tud szabadságra jönni, más segítség meg nincs.
Sajnos táppénz, én és apuka felváltva. Elég rossz mert ez anyagilag is kevés, ráadásul mostanában elég sokat volt beteg a 2 gyerek, így sokat kell hiányoznunk a munkahelyünkről, amit nem néznek jó szemmel. A férjemet már emiatt elkönyvelték a munkahelyén mint "megbízhatatlan", de hát mit tudunk csinálni? Semmit, ez van. Az én szüleim meghaltak, anyósomék 270 km-re és utálnak utazni.
Bébiszittert próbáltam keresni, de kb napi 10 ezerért találtam csak, azt sem minden nap, annyiért meg nem éri meg. Ráadásul egy lázas betegség esetén jobb ha mi vagyunk a gyerekekkel és nem egy bébiszitter. A kicsi csak 3 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!