Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mit tegyek h ne essen bele...

Mit tegyek h ne essen bele jobban?

Figyelt kérdés

4 éves fiam mandulája meg van nagyobbodva.

Vagyis csak gondolom mert orrból beszél és horkol rendesen. Hallatszodik h ott van neki az orrvaladek de nem mozdul sehova. Se ki se le....ha értitek. Pedig sós vizzel inhalalunk,orrspray és egyebek,tehát minden ilyesmin túl vagyunk már. Csak a horkolas marad és h hallom mozog a valadek.

Adok neki fenistil cseppet,calcimuscot,gyömberes mézet.

A sinupreten gondolkodtam még h azt adjam e....amúgy nem lázas,nincs rossz kedve. Csak szeretném ha nem esne bele jobban. Két hete esett át a baranyhimlőn igy sokáig oviban sem volt. Mostmár szeretném ha járna rendesen.

2017. ápr. 23. 15:23
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Erre antibiotikum kell. Minél előbb, annál hamarabb túlvagytok rajta.
2017. ápr. 23. 15:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Pl orvos látta már? Tudom, hogy a mai modern szülők dr google-hoz mennek inkább de azért nem kéne ennyire rájátszani a fajunk kihalására.
2017. ápr. 23. 15:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem voltunk még orvosnal mert ezzel elzavarnak az ugyeletrol....majd holnap a saját dokinkhoz megyünk.
2017. ápr. 23. 15:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Dehogy kell antibiotikusm!!! Ez egy vírusfertőzés lesz, ami miatt az orrmandulája megnagyobbodott.

Sima orrsprayt (nasivin) fújjál be neki, majd kb 10 perc múlva szívd ki az orrát. Ez lelohasztja annyira a duzzadt nyálkahártyát, hogy kijön utána a pangó váladék.

Infrával is lehet melegíteni, utána szívni.

Magas dózisú c vitamint adhatsz, ha van porlasztótok, lehet salvus vízzel inhalálni.

Ennyit tehetsz, a sinupret nem erre való.

2017. ápr. 25. 09:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha tényleg az orrmandula van megnagyobbodva, akkor semmit mem tehetsz, fül-orr-gégészet! Én 7 hétig hetente hívogattam a háziorvost/elvittem a gyereket, hogy hallom hogy náthás, de hiába szívom az orrát. Kb körbe röhögött. Úgy, hogy az én gyerekemnek a hőrgői érzékenyek.. persze hőrgőgyulladás lett a vége, elvittem fül orr gégészetre (magánban), kapott egy fülcseppet amit higítani lellett orrcseppel, 2 nap alatt helyrejött. Mellesleg ki kell venni az orrmanduláját.
2017. ápr. 26. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!