Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy még jobban belém essen?
Figyelt kérdés
17 éves leányzó vagyok, a barátom 22.
2 hónapja vagyunk együtt, amikor találkozunk, akkor érezteti velem, hogy szeret, amikor pedig nem vagyok vele, a tudtomra adja, hogy hiányzom neki.
Mégis szeretnék valami pluszt, hogy még jobban belém essen.
Nem szexuális téren kérek segítséget, hanem öltözködési, viselkedési és egyéb tippekre gondolok.
Kinek mi vált be stb...
2009. okt. 20. 17:36
1/4 anonim válasza:
hát tudod ez olyan dolog amit még a tudósok se nagyon értenek...hogy mitől szeret meg valaki valakit nagyon....
ha 2 hónap után szeret akkor mit akarsz még????Csak ezután jön a java.
2/4 A kérdező kommentje:
Jolvan, okés, köszi! :)
2009. okt. 20. 19:20
3/4 anonim válasza:
Én is egyetértek az előttem szólóval! Persze a pasik szeretik ha 1 csaj azért divatosan öltözködik ez persze nem azt jelenti hogy a legdrágább cuccokat vedd meg! A viselkedést nem értem miért kérdezed. Viselkedj természetesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!