Bexsero védőoltással kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
Esetleges oltás utáni láz, illetve mellékhatásai érdekelnének.2017. febr. 18. 05:40
11/14 anonim válasza:
Nem tudom oltattál-e már. 2 és fél éves lányom tegnap kapta meg, fél 11-kor, egész nap fájt a karja nagyon, nem evett semmit és sokat sírt. Este fél 8 körül lázasodott be, 38,5. Doktornő mondta, hogy paracetamol tartalmú gyógyszerrel lehet csillapítani, úgyhogy mexalen kúpot adtam neki. Sajnos Ő lázasan kihányja a szirupokat. A kúp pillanatok alatt levitte a lázát. Ma reggel felébredt, enni kért és bölcsibe akart menni. Ma még nem volt semmi gond, remélem ennyi volt és nem is lesz. Ha még nem vetted meg az oltást, érdemes körültekintő lenni. Két beszállító van jelenleg, az egyiktől 40 ezer az oltás, a másik 28 ezer Ft. Mikor közölték velem a gyógyszertárban, hogy 40 ezer az oltás, teljesen kiborultam, mert már a 37-et is soknak tartottam. Körbetelefonáltam a városban, volt ahol 44-et mondtak. Egy gyógyszertárban adták 28000-ért és onnan meg is rendeltem, egy hét alatt beérkezett. Nálunk ez a Kígyó Gyógyszertár volt, nem tudom ez hálózatban működik-e, mint pl a Benu.
12/14 piroska és a farkas válasza:
Kedves 11- es! Nekem minden patikában azt mondják, h tartós jészlethiány van országosan. Megírnád, h Neked melyik városban sikerült beszerezned?
13/14 Lupilulu válasza:
Fél 12-kor kapta meg tegnap a kislányom (4hós), este nyugtalanul aludt másfél órát, aztán sírva ébredt 22.45-kor, 38 volt popsiban mérve, és végül egész este fenn volt, szokatlanul sírt, hol nyűgös volt, hol nyugodt. Rettentő fáradt volt, mégsem tudott aludni, úgy vészeltük át az éjszakát, hogy kétóránként fekve szoptattam, az alatt tudott mindenki pihenni, de ahogy lecsatlakoztattam, felsírt. Nagyon kimerülten "ébredtünk", végül majdnem 24 órával később, ma délelőtt 11.15-kor tudott elaludni, szintén másfél órára, de az már nyugodt alvás volt. Délután még egy húszperces alvása volt, illetve most kezdte a 3. alvást, meglátjuk, meddig tart, és milyen lesz az éjszaka. Azzal nyugtatom magam, hogy mindez megérte, és nem feleslegesen tettük ki egy ritka betegség elleni új vakcina mellékhatásainak, és remélem, ennyivel megúsztuk. Ja és önállóan adattuk be, direkt, hogy a kötelező ne erősítse fel a hatásokat... De ugyebár minden gyerek más.
14/14 Lupilulu válasza:
A második oltásnak már nem volt semmilyen mellékhatása. Gondoltam hasznos infó lehet. Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!