Anyukák! Nektek milyen sűrűn beteg az ovisotok és kistesoja?
Vagy csak mi vagyunk ilyen bénák???
December óta váltjuk egymást. Először mindig az ovis kezdi. Majd a kisöccse utána apa és mikor kezdek megnyugodni h javulnak akkor jövök én. És igy megy a körforgás. Elegem van!
A gatyank rá megy erre a sok gyógyszerre. Jelenleg 3 hetet volt benne a nagyfiam a kisebbiknek ez a második hete de még mindig hurutosan köhög. Annyi antibiotikumot kaptak az elmúlt időszakban h nem győzöm helyre tenni a belflorajukat.
Ez komolyan normális h ennyit betegek? Meg mi is? Állítom két hetente benne vagyunk. Nem is megyünk most oviba egy darabig mert szerintem a sok anti kúra miatt most bármit elkapna.
Mit tanacsoltok ?
Immunerositot szednek,meg ezt a bioconnect kids lekvart is. D vitamin,c vitamin minden létezot adok nekik úgyhogy szerintem ezzel újat nem tudtok mondani.
Még a halolajon gondolkozom mert halat viszont egyáltalán nem eszünk és lehet nem ártana nekik az omega 3.
Nem immunhiányos.....felírt virusra antit a doki. Nyilván nem volt jo rá inkább csak ártott. Le lett gyengitve az immunrendszere az antival ezért kapta el utána 4 nap ovi után a köhögéses bacit. Kapott ismét antit de gyenge volt nem vitte ki a betegséget. Ezért kapott utána még egy dobozzal. Ennyi. Semmi immunhiányrol nincs szó.
Tavaly született az öccse akkor ki lett véve az ovibol 3 hónapra. Örökké nem tarthatom otthon.
Nagyon félreértettél. Nem az az elsődleges nyilván h oviba küldjem csak írtam h örökké nem tarthatom itthon.
De látom neked nincs jobb dolgod mint itt osztani az észt.
Ja ez ilyen időszak kösz!!😈
Kb 4-5 év ill az egész ovis idő!!Nekem már a hócipőm tele az egésszel,rengeteg pénz,idegeskedés ,át nem aludt éjszakák!!😢😢😢
Utolsó vagyok,3 gyerekem van 8,5 éves
4,5 éves és egy 2 éves!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!