Miért teszik közszemlére anyukák a közösségi oldalon beteg gyerekeik nyűgjét-baját? Kiírják, hogy hányszor hányt, mennyi a láza, milyen gyógyszert ad neki stb?
Hiába a lepont, ez a pszichologiàja.
Egy erős nő nem szerepel, nem mártírkodik, hanem megoldja.
Dicshimnuszra sem vágyik.
Mert a nok kiteszik az eletuk minden pontjat: ezt foztem, ezt vettem, itt jartunk, ezt csinalja a gyerek.
En is no vagyok de eszembe nem jut beteg gyerek foto vagy a vasarnapi tanyer ebedemet feltenni....hulye vilagban elunk, a Facebook iranyitja az emberek 70-75%-anak eletet, amit ne tettek ra fel az meg sem tortent. Egyszeru like-vadaszat....
örülj neki, hogy a beteg gyerekeddel kapcsolatban nem neked kell másokhoz fordulni.
bár nem tudom... az utálkozással kapcsolatban miért itt kell igazolást keresni...
mert most nekem annak tűnik a kérdésed, keresed az igazolást, hogy jól érzed-e, hogy elítélsz egy olyan embert, aki segítséget kér? vagy miről van szó?
segítséget kér. tán megértést. tán szánalmat.
de akkor lapozni kell, nem?
vigyázz, mert az élet mindig mindent visszaad. nehogy egyszer majd neked kelljen vadidegenektől valódi segítséget kérni.
le lehet pontozni. az igazi kritika a hétköznapokban érkezik!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!