Elegem van! December óta mindig beteg valaki. Ez normális?
Decemberben a férjem hozta haza a torokfajast.végig ment a családon. Gyerekek 4 és 1 évesek.
Január elején kruppos lett a kicsi. Utána a nagynak megint piros volt a torka. Aztán megint a kicsi tuszosmandulagyulladasos lett. Utána újra a nagy. Persze közben mi is taknyolunk a férjemmel.aztán a nagy megint ment oviba egy hetet és megint lebetegedett. Elkapta az apja is aki most lázas is és a kicsi is megint. Pedig minden ovintezkedest meg teszek h ne legyenek betegek de mégis....annyira ki vagyok 😒.állandóan stresszelek. Heti váltással valaki mindig lázas.
Mikor a nagy volt kicsi nem voltunk ennyire betegesek. Jó persze az ovi....de már második éve jár.nem kellett volna már kicsit meg edzodnie?
Pedig anyatejet is kap még a kicsi de mégis össze szedi.már annyira ki vagyok lelkileg h rettegek nehogy valami nagyobb baj legyen.
Nálunk a fiunk kéz-lab betegsegevel kezdődött novemberben. Aztán hazahozott a határról a férjem egy kis calicit, bekerültünk a kórházba öten a családból (ferjem, fiunk, öcsém, anyukám és en). Utána a férjem veséjét támadta meg valami, ezzel párhuzamosan a fiunkon kijött a bárányhimlő. Aztán mind elkaptunk egy frankó mandulagyulladást. Fiunk ment két napot oviba és tüdőgyulladása lett. Közben én készülök egy nőgyógyászati műtétre, mert lehetséges, hogy nagyobb baj van nálam. Férjem megint megy a határra, már várjuk, hogy mit hoz most haza. Pár hete a kollégái etelmergezest kaptak, a következő turnus meg 40 fokos lázzal lett hazakuldve (valami bakteriális fertőzés miatt).
Én már nem lepődök meg semmin. Lesz ez még így se. 😀
Most írtam ki egy kérdést, ugyanez. Ez az idei év ilyen sajnos.
Annyi különbséggel, hogy anya tanárnő és nálunk ő hoz haza mindent.
Nem mondhatom, hogy váltson munkahelyet, de ő oda se figyel másra.
November vége-december eleje óta folyamatosan beteg vagyok. Volt influenza, különböző torokgyulladás, hasmenéses vírus 3-szor, láz, hőemelkedés.
Sajnos még mrciusig eltart a szezon. Azt hittem, ha egyszer elkaptam, nem leszek megint beteg, erre ezerféle másik vírus van, ami terjed.
Miőta anya visszament a kicsik közé dolgozni, ez van, de ez az idei év különösen nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!