2 hétig volt beteg a lányom, visszament az oviba egy hétre és most megint beteg, ez még normális?
Figyelt kérdés
5 éves egyébként. Köhög, náthás. Nincs láza, nem olyan komoly de ahhoz elég hogy ne mehessen közösségbe. Tiszta ideg vagyok. Hozzáteszem, szed többfajta vitamint is. Valaki járt így?2016. febr. 7. 08:24
1/7 anonim válasza:
Persze nálunk is volt. Kissé legyengült imnunrendszerrel ment vissza az oviba es ujra megfertőződött. A kész vitaminoktol meg ne várj sokat.
2/7 anonim válasza:
Valaki járt így ? Kérdezed ! Minden gyerekes szülő általában így jár,akinek közösségbe jár a gyermeke !Sajnos !
4/7 anonim válasza:
Persze hogy normális, sajnos.
LÁnyom 2,5 hetet hiányzott betegség miatt, aztán két napot ment, és újra lázas lett. Ez ilyen sajnos.
5/7 anonim válasza:
Annak kell örülni, ha a szülők nem kapják el és egészségesen tudják ápolni a gyerkőcöt!
6/7 anonim válasza:
Szia! Sajnos a közösségbe járás elején nagyon sok gyermek így jár.Ráadásul ha antibiotikumot kapnak azok kiölik a hasznos bélbacikat, ezzel legyengítik az immunrendszerüket és ha nem kapnak probiotikumokat a hasznos bélbacik visszapótlására, akkor a legyengült immunrendszerrel még könnyebben elkaphatnak valamit és kezdődik előlről.Az immunrendszer megerősítése minőségi vitaminokkal, probiotikumokkal sokat segíthet a megelőzésben és a gyorsabb gyógyulásban is. Jobbulást!
7/7 anonim válasza:
Az egyik lányom osztálytársa dettó ugyanígy van. Ő nem hord sapkát vagy fülmelegítőt, ilyesmit. Ezért megfázik. Én is krákogok napjában többször, volt hogy a munkahelyemen ki kellett mennem a tatyómhoz vízért, mert annyira köhécseltem, hogy majdnem megfúltam. Nem súlyos, ezért járok dolgozni, de lehet szabadságra megyek, mert a fülem is incselkedik.
MINDIG NÉZD MEG RENDESEN VAN E ÖLTÖZKÖDVE, NEM E HIÁNYZIK MÉG VALAMI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!