Anyukák! Nektek milyen sűrűn beteg az ovisotok és kistesoja?
Vagy csak mi vagyunk ilyen bénák???
December óta váltjuk egymást. Először mindig az ovis kezdi. Majd a kisöccse utána apa és mikor kezdek megnyugodni h javulnak akkor jövök én. És igy megy a körforgás. Elegem van!
A gatyank rá megy erre a sok gyógyszerre. Jelenleg 3 hetet volt benne a nagyfiam a kisebbiknek ez a második hete de még mindig hurutosan köhög. Annyi antibiotikumot kaptak az elmúlt időszakban h nem győzöm helyre tenni a belflorajukat.
Ez komolyan normális h ennyit betegek? Meg mi is? Állítom két hetente benne vagyunk. Nem is megyünk most oviba egy darabig mert szerintem a sok anti kúra miatt most bármit elkapna.
Mit tanacsoltok ?
Immunerositot szednek,meg ezt a bioconnect kids lekvart is. D vitamin,c vitamin minden létezot adok nekik úgyhogy szerintem ezzel újat nem tudtok mondani.
Még a halolajon gondolkozom mert halat viszont egyáltalán nem eszünk és lehet nem ártana nekik az omega 3.
Halolajat nem ajánlom mert még kiütésesek is lehetnek.
Sok gyümölcs zöldség és husi mellé kitartás. Ez ilyen időszak, ha a nagy beteg a kicsi biztos elkapja.
A helyedben ilyen olyan lekvárokkal nem etetném mert semmi haszna nincs. Nem tudsz mit csinálni, ha betegen beviszik a gyereket oviba a tiéd is elkaphatja.
Nekem bolcsis a kisfiam, es igen, 2-3 hetente van valami. Porszivot egesz telen el se raktuk.(orrszivashoz)
Mi nem antibiotikumozunk, mert ezek mind virusos betegsegek, igaz legalabb a belfloraja rendben. Persze mi is elkapjuk tole. Pedig mindenki szed vitaminokat.
Mi is nagyon unjuk!
Nekem a gyerekorvos azt mondta, hogy betegség alatt semmilyen vitamint, immunerősítőt ne adjak mert csak elhúzódik a betegség.
Egyébként nálunk is hasonló. December óta kb 3-4 olyan hét volt hogy senki sem beteg.
Igen nálunk is ez megy. Ez az év különösen rossz volt, pedig már középsős a lányom, de többet volt itthon mint oviban. Természetesen a kicsi is mindig elkapja tőle.
AZ immunerősítők nem érnek semmit. én csak reménykedem hogy mire iskolás lesz kinövi és kevesebbet lesz beteg.
Fiam volt bölcsis, akkor többet volt beteg. Szeptember óta ovis, eddig 2x hiányzott 1-1 hetet betegség miatt. Az apja néha elkapja tőle, de enyhébb lefolyással, én meg kb 5 éve nem voltam beteg.
Én nem szedek semmilyen vitamint (halat sem eszek, mert nem szeretem), férjem plusszt iszik, fiam mikor mit kap: Vibovit, Béres gumivitamin, Marslakócskák.
AZt tanácsolom, hogy beszéld meg a gyerekorvossal, mit tehetsz, ő mit ajánl nekik, hisz ő ismeri őket.
Hát is is.
Mert az első antit virusra írta és onnan kezdődött a lavina
De vírusra miért ír egyáltalán antibiotikumot? És Te miért adod be, ha tudod, hogy vírusra nem adunk antit?
Vidd el másik gyerekorvoshoz!
A mi dokink a 4év leforgása alatt kétszer írt antibét, mindkétszer durva fülgyuszira. Egyébként antibiotikum-ellenes, csak nagyon indokolt esetben, és max. 1 hetes kúra.
Kerek 4 év van a gyerekek között. Most a pici 4 hónapos. A nagy 3 évesen volt MINDIG beteg,októbertől áprilisig.
Most a november és ez a január közepétől február közepéig volt kétszer egy hét betegeskedés,nátha,köhögés. A babának is nátha.
Mindegy mit kapnak,legtöbb gyerek beteges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!