Aspergeres a gyerek, hogy dolgozzam fel?
Miután nem járhat normálus minőségű suliba így az egyetem esélytelen. Ahogy látom az ilyen gyerekeket adatrögzítőnek és hasonlóknak lehet taníttatni. A
A legnagyobb fájdalmam, hogy soha nem lehet majd boldog, nem lesz senki az életében rajtam és az apján kívül.
Szerintem sürgősen keress aspergeres szülőket, és beszélgess velük.
Ezekkel a tévhitekkel tönkreteszed a gyereked életét. Nem az aspergertől fog szenvedni, hanem a tudatlan anyjától.
"Miután nem járhat normálus minőségű suliba így az egyetem esélytelen"
Az nem jutott eszedbe, hogy olyan helyre költözzetek, ahol járhat "normális" iskolába???
Nálunk egyszerű falusi iskola is fogad sni-s gyereket, még autista is jár ide. És nem rossz iskola, sőt!
Kicsit olvass utána rendesen a dolgoknak. A gyereked legnagyobb ellensége nem mások, hanem te leszel ezzel a hozzáállással.
Épp azért írtam ide hátha van valki akinek a gyereke aspergeres és elmondja, hogy tudta elfogadni a megváltoztathatatlant.
Olyanok is járnak a fejembe, hogyha egyszer majd meghalok mi lesz vele, tök egyedül marad. Ilyenkor intézetbe kerülnek az autista felnőttek vagy mi lesz velük?
"Olyanok is járnak a fejembe, hogyha egyszer majd meghalok mi lesz vele, tök egyedül marad. Ilyenkor intézetbe kerülnek az autista felnőttek vagy mi lesz velük?"
Most autista, vagy aspergeres???
Még a Down-osok is élnek önálló életet, nemhogy egy aspergeres. Nem fogyatékos a gyereked, "csak" SNI!
Olvass utána az aspergernek. Keressétek fel a Vadaskertet, mert ott tudnak NEKED segíteni. Hogy állj a gyerekedhez, hogy neveld, hogy foglalkozz vele.
Nagyon tudatlan vagy a témában, és ez a legrosszabb a gyerekednek.
Nagyon sok iskolába mehet aspergeres, nővérem fia pl Siófokra jár. Nem tudom, honnan vetted, hogy csak a gyengékbe mehetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!