Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Lázas vagy csak melege van?

Lázas vagy csak melege van?

Figyelt kérdés
A kisfiamnak a homloka és a tarkója elég meleg, de a pofija keze hasa...stb nem. most fürdettem tehát "áttaperoltam" minden hol, a pofija talán kicsit hűvös is. akkor csak melege van, láz esetén mindenhol meleg lenne nem?
2015. febr. 26. 20:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
hát ha kell még tudunk venni más fajtát. meg mondta a doki is ha rosszabb lesz akkor menjünk holnap be és ad valamit. hát remélem csak a foga miatt lett lázas. a férjemmel mind a ketten most gyógyulunk ki egy megfázásból. remélem nem kapta el. köszönöm utolsó.
2015. febr. 26. 20:55
 12/15 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

Fogtól ilyen magasra nem megy fel a láza. A kúp jó, le fogja vinni.

2015. febr. 26. 21:12
 13/15 A kérdező kommentje:
köszi. remélem...
2015. febr. 26. 21:18
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia! Sztem érdemes lenne venni ilyet, ha úgyis mentek patikába:

[link]

Még az eredeti kérdésedre reagálva: mi is többször voltunk már úgy,h tanakodtunk,h csak mi érezzük-e melegnek a kicsit, vagy tényleg baj lehet. Ilyenkor nagyon jól jön ez a csík, mert csak a homlokához kell tenni, és annyit azonnal látsz (nem kell a 15 mp-et sem megvárni),h van-e láza. Meg éjjel is, alvás közben is könnyen ellenőrizheted,h a kúp levitte-e a lázát. Nem helyettesíti a normál lázmérőt, de nagyon hasznos, és nem egy húzós összeg. (Amúgy nagyon pontosan mér.)

Jobbulást a picidnek!

2015. febr. 26. 21:33
 15/15 A kérdező kommentje:

köszi, megnézem a patikában holnap :)

amúgy tényleg tanácstalan voltam, mivel nem volt mindenhol meleg, én tetőtől talpig forró vagyok láz esetén, így nem tudtam mit csináljak, de nem hagyott nyugodni a gondolat, főleg itt is írták hogy jobb a biztos. amúgy többé kevésbe teljesen jó kedvű volt egész nap...

2015. febr. 26. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!