16 hónapos babánál honnan lehet tudni, hogy lázas vagy "csak" melege van?
Figyelt kérdés
Mert ha melege is van, attól is lehet hőemelkedése, és mivel nem vagyok orvos nem tudom, hogy a hőemelkedés a melegtől van-e, vagy valami baja van a kicsinek.2010. jún. 13. 15:51
1/4 anonim 

válasza:

Szia!
Szerintem nagyon egyszerűen meg tudod állapítani.Ha nyirkos a bőre a kicsinek,akkor melege van,ha pedig forró a teste és nem izzad egy cseppet sem, akkor tuti lázas.
Üdv...2 éves baba anyukája
2/4 anonim 

válasza:

:az eseten forro a talp, a tenyer is, valamint a halanteka, tarkoja. Ha melege van izzad. De a meleg miatt nem lehet hoemelkedese. Mikor nagyon meleged van pl akor merd meg a testhomersekleted, teljesen normalis! A test harcol a meleg ellen, azert izzadunk mikor melegunk van pl.
3/4 anonim 

válasza:

Bocsi: laz eseten ...csak lemaradt az "l" betu!
4/4 anonim 

válasza:

16 hónapos gyerek nem lázasodik be a melegtől. Mérd meg a hőjét ha lázas akkor lázas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!