Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 16 hónapos babánál honnan...

16 hónapos babánál honnan lehet tudni, hogy lázas vagy "csak" melege van?

Figyelt kérdés
Mert ha melege is van, attól is lehet hőemelkedése, és mivel nem vagyok orvos nem tudom, hogy a hőemelkedés a melegtől van-e, vagy valami baja van a kicsinek.
2010. jún. 13. 15:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nagyon egyszerűen meg tudod állapítani.Ha nyirkos a bőre a kicsinek,akkor melege van,ha pedig forró a teste és nem izzad egy cseppet sem, akkor tuti lázas.

Üdv...2 éves baba anyukája

2010. jún. 13. 15:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
:az eseten forro a talp, a tenyer is, valamint a halanteka, tarkoja. Ha melege van izzad. De a meleg miatt nem lehet hoemelkedese. Mikor nagyon meleged van pl akor merd meg a testhomersekleted, teljesen normalis! A test harcol a meleg ellen, azert izzadunk mikor melegunk van pl.
2010. jún. 13. 17:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocsi: laz eseten ...csak lemaradt az "l" betu!
2010. jún. 13. 17:46
 4/4 anonim ***** válasza:
16 hónapos gyerek nem lázasodik be a melegtől. Mérd meg a hőjét ha lázas akkor lázas.
2010. jún. 13. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!