Lázas vagy csak melege van?
Figyelt kérdés
A kisfiamnak a homloka és a tarkója elég meleg, de a pofija keze hasa...stb nem. most fürdettem tehát "áttaperoltam" minden hol, a pofija talán kicsit hűvös is. akkor csak melege van, láz esetén mindenhol meleg lenne nem?2015. febr. 26. 20:07
1/15 anonim 

válasza:

Miért nem méred meg a lázát??Azzal kellene kezdeni,nem?!
Egyből kiderül.hogy lázas e vagy sem.
2/15 anonim 

válasza:

Én a tarkóján tudom megállapítani, hogy lázas-e a kslábyom. Mérdd meg a lázát. Egyébként ez az a kérdés, amit egész egyszerűen megtudgatsz, hogy megméred. Ezt senki nem fogja tudni Neked megmondani.
3/15 A kérdező kommentje:
igazad van! megyek megmérem, mert így nem vagyok nyugodt. köszi.
2015. febr. 26. 20:12
4/15 anonim 

válasza:

Inkább mérjed mostanában, ha gyanús, mert nagyon hülye járvány van. Most jöttünk ki belőle az 1 évesemmel együtt, mind a kettőnknek estéről reggelre felment a lázunk és 38-40 között állomásozott 3 napig. Alig lehetett lehúzni 39 alá.
5/15 A kérdező kommentje:
39fokot mértem popsiba. akkor az 38.5fok. adjak neki kúpot? vagy mit szoktatok ilyenkor csinálni? 6hónapos
2015. febr. 26. 20:21
6/15 anonim 

válasza:

Estére adjál neki kúpot, meg nekünk a Nurofen vált be 6 óránként adva. A Panadol baby meg sem mozdította. Ha van otthon, akkor reggel majd meglátod hogy alakul, ha nincs , akkor szerezz be azt is holnap.
7/15 anonim 

válasza:

volt egy ilyen kérdés a napkban, sok jót írtak:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__betegs..
8/15 A kérdező kommentje:
felhívtam a dokit. minden, kapott kúpot, levetkőztettem, meg itatom vízzel. remélem nem lesz gond.
2015. febr. 26. 20:39
9/15 A kérdező kommentje:
nem a kúpon kivül amit még a születése előtt írtak fel azon kivül nincs más. de ha kell holnap veszünk.
2015. febr. 26. 20:40
10/15 anonim 

válasza:

Az jó kúp, azért is adják születéstől. Olyan, mint az algopyrin felnőtteknek. Ha lentebb viszi neki, akkor nem is kell más, de tényleg jó két félét tartani legalább otthon, mert nem mindig működik ugyan az. Sajnos jön a hétvége, úgyhogy aggódós, de kb.3 nap alatt elmúlt nekünk is. Gyors gyógyulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!