Influenzás gyermeked hány napig volt lázas? Milyen magas volt neki?
mi könnyen megúsztuk ami a lázat tekinti
ismerős gyerekétől kapott el vírust,amit én meg a babámtól(9 hós) én aki sián átvészelminden nátht, az úgy levert a lbamról, mintmég semmi, alig bírtam kikászálódni belőle, pedig már az első tünetektől ACC-ztem, Neocitranoztam..
a babának 38,5-ig ment csak fel, ha jól emlékszem 3 nap, de kúpoztam, inkább a baj ott volt, hogy kb 1 hónapig semmit nem evett, csak tápszert, fogyott is 1 kg-t..
Nálunk a nagy (5 éves) hétfőn lett lázas, akkor 39,7 fok volt, és alig lehetett egy fokot lenyomni. Szerdán láztalan volt, csütörtök óta pedig visszalázasodik minden este. Az orvos 3 naponta látja, de nem mond semmit. Ja, és keddig antibiotikumot is szedett az előző betegségére. Nem tudom mennyire normális ez.
A középső (3 éves) 3 napig volt lázas, már láztalan. A kicsi (1,5 éves) szintén 3 napja lázas. Viszont nekik nem volt olyan magas.
8 éves a fiam, múlt péntek reggel kezdődött nála, voltunk is orvosnál.
Aznap nagyon ramatyul volt, pedig "csak" 38,5 volt a láza, Másnap már jobban volt, 38 körül volt egész nap, végül vasárnap már vígan rohangált. Akkor volt az a gyönyörű napsütéses idő, így kimentünk egy kicsit és nem bántuk meg, nagyon jót tett neki.
Azóta csak az orra folyik már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!