Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Tudom, hogy milyen kárt okoz...

Tudom, hogy milyen kárt okoz az oltás, és mégis KÖTELEZŐ beadni a gyermekemnek?

Figyelt kérdés
Nem lehet valahogy elkerülni, hogy ne adják be neki a mérget??

2014. nov. 28. 13:23
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

Ha népet akarnak irtani, akkor nem lenne egyszerűbb nem oltani és várni hogy a járványok megtegyék a hatásukat? Még gyorsabb is lenne...Mit vacakolnak akkor oltogatással?

A másik, van olyan oltás a kötelezők között nem egy, amit már a '30, '40, '50-es évektől használnak, tehát már felnőttek olyan generációk, akik megkapták.. és még élnek... Akkor most hogy van ez?

2014. dec. 5. 13:47
 32/39 anonim ***** válasza:
89%
Hát igen az igazi népirtót az oltásellenesek között kéne keresni...
2014. dec. 5. 14:06
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

Én az ilyen összeesküvés elméleteken jókat szoktam röhögni. A sok birka meg el is hiszi. Hallottam már olyan verziót is, hogy az oltással chip-et juttatnak a gyerekek szervezetébe és majd gombnyomásra zombi lesz mindegyik, ha itt az idő.

Fent tartom az álláspontomat, hogy aki nem akar az ne oltasson, de akkor ne is engedjék az ilyen gyerekeket közösségbe.

2014. dec. 5. 14:11
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

Na, ezért örülök, hogy KÖTELEZŐ!

Mert a sok hülye összeesküvéshívő miatt tombolnának a járványok.

Igen, vannak benne olyan anyagok, amik nagy dózisban veszélyesek lehetnek. A hangsúly a mennyiségen van.

Vagy lehetsz olyan értelmiségi, mint a volt ovis barátnőm anyukája.

Az volt az álláspontja, hogy nem szabad gyógyszerrel tömni a gyereket, és nem adta be az összes antibiotikumot a lányának.

Hat évesen elvitte egy szívroham mert a streptococcus fertőzés ráment a gyerek sszívére.

Két sorral a nagypapám mögé temették.

A testvérem addig volt ilyen hippi, amíg nem vitte el a párja Gambiába. Azóta azon ügyködik, hogy oda is minél több oltás eljusson. Az ottani szülők legszebb álma ami miatt hisztizel.

Úgy látom el van tunyulva a civilizációnk. Mivel ezek nélkül a betegségek nélkül nőttünk fel, sokak nem is sejtik micsoda pusztítóak. Bár, ivóvízzel öblítünk vécét is...

Ha ennyire nem tetszik alapíts vallást ami tiltja az oltásokat.

Legalább újra működésbe lép a természetes kiválasztódás. Csak az a kár, hogy nem magadnak ártasz.

2014. dec. 10. 06:30
 35/39 anonim ***** válasza:
2014. dec. 10. 21:29
 36/39 huskyloverapach válasza:
Igen mérget adnak be de csak azert hogy a teste felkészüljön és ellenszert gyarcson szakszoval immunis legyen a betegsegre lehet hogy megbetegszik tole de ez normalis es csak rovid idore ameg nem vagy kepes felfogni hogy a gyereked erdekebne teszik akkor miert vallaltal gyereket ilyen koran nez utana a dolignak kerdezd meeg az orvost ugyanezt fogja mondani
2014. dec. 21. 00:23
 37/39 anonim ***** válasza:
Leölt vagy legyengített vírusokat adnak be. Nem mérget.
2014. dec. 21. 02:07
 38/39 anonim ***** válasza:
mi nem tudjuk, milyen kárt okoz az oltás. oszd már meg velünk!
2015. márc. 27. 19:26
 39/39 Saavedro ***** válasza:
Azóta is kuss van. Valahogy, amikor érveket vár az ember az 'oltáskritikusoktól', mindig nagy csönd. Mindegy.
2015. okt. 12. 11:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!